Forumları Okundu Yap |
![]() |
#1 |
Kablo.NET kullanıcısıyım. Fakat icq ya giremiyorum. daha önceden Proxy4free.com adresinden aldığım proxylerle giriş yapabiliyordum. Şimdi çalışmıyor. Yenilerini deniyorum hiçbir şekilde giriş yapmıyor. (icq lite)
go.icq.com adresinde ise yeni pencerede açılıyor fakat bekle bekle saatlerce login ekranı gözükmüyor... |
|
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.********.com/forumyeni/showthread.php?t=49 bu topiği okursan çözüm bulursun ayrica eger go.icq.com dan login bolumu görünmüyorsa java yüklemeni tavsiye ederim Xp kullaniyorsan tabi, Bende cable kullaniyorum ve proxy kullanmadan girebiliyorum. Yukarida ki verdiğim topicde cewap bulursun sorunlarina
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
teşekkürler..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
su link i özelden atarmısın tam gozukmuyor burda birde bende yeni actırdım iptal edicem yarın gidip microsoft un sitesine giremiyorum guncelleme yapmak için birde download yapıyorum ondan sonra daha birsey ındıremıyorum sureklı yarıda kalıyor download resetlemem gerekıyor sonra 2 saatlik iş varsa anlayan birisi yardım etsin lütfen.
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Alıntı:
Konun Açılış Tarihi Forumumuzda Eski Konuları Uplamak Ceza Sebebidir ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 |
upladıgımı kim soyledi ben yardım eden arkadasın yazdıgı link i goremedıgımı soyledım ve benımde buna benzer bır sorunum oldugunu anlattım.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
|
![]() |
Cevapla |
Konu Araçları | |
|
|