bynogame

bynogame


Bilgi

Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 17-05-04, 20:57 #1
DJ SONSUZLUK DJ SONSUZLUK çevrimdışı

bynogame
Question İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Bir sitem var ( adult ) ucretsiz ama aşırı yüklenmeden dolayı bandwit i cok fazla yukseltiyor bu nedenle ek siteleri kapamam gerekti aynı şekildede sitemin arşiv kısmını kapattım.
Şimdi bu kısımları tekrar acacagım ama ek sitelerimde belli bir galeriden sonra kendisiteminde arşiv kısmında ibill.com ile uyelik koyacagım(Rakamda bence sembolik olacak 1 yıllık 15-20 $ arası yani aylık 1,25$ ila 1,66$ lık bir rakama gelecek)
Bu şekilde hic olmazsa buralar kapalı olmayacak bende extra bandwit odemiyecegim buradan gelen uyelik ucretide hic olmazsa server kirasını odememe yardımcı olur.
Neyse şimdi şöyle bir sorunum var serverim 2000 ve ibill hic kurmadım nasıl yapılacagınıda bilmiyorum bir bu konuda birde SPOOF ve benzerlerine kapalı olacak sekilde ne yapabilirim..

Lütfen bu konuda bana yardımcı olun,bunları yapmam gerekiyor yükümü azaltması için.Özellikle spoof ve benzeri programlar için önlemde almak istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-04, 03:44 #2
vaycaps vaycaps çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
biz ibill ile çalışıyoruz ama malesef tr den bazı kartları kabul etmiyo
ccbill nerdeyse hiçbirini kabul etmiyo
kolay gelsin..
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-04, 04:03 #3
DJ SONSUZLUK DJ SONSUZLUK çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Biraz daha yardımcı olabilirmisin,çalışmamız için öncelikle neler yapmalıyım.
Sizin sitenizin spoof veya benzeri programlar için bir önlemi varmı ? veya neler yapmam gerekli bu konuda.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-04, 08:47 #4
vargas vargas çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
ibill kredi kartı sistemi ile beraber bir kaç sistem daha veriyor.. fakat içinde güvenlik yok.
güvenlik için ayrı bir şirketle anlaşmalısın. Mesela http://www.pennywize.com , üstelik ibill ve ccbill ile %100 uyumlu.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-04, 10:41 #5
vaycaps vaycaps çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
ewt vargas güzel yazmış bizde pennywiseyle çalışıyoruz sistem hem otomatik hemde manuel olarak kontrol edebiliyosun hangi user ne kadar download yapmış,hangi ipden bağlanmış vs.
ben server güvenlik kısmıyla hiç ilgilenmedim. o konulara ortağım bakıyor.
bildiğim kadarıyla ibill script i kendisi kuruyor serveraspoof zaten bildiğim kadarıyla dahaçok avs sistemlerde kullanıyo
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-04, 12:27 #6
Xenonz Xenonz çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
usta ibill kulllanma bi ara bilirsin bu forumda bi mail yayınlandı adamlar turklerden nefret ediyo
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-04, 15:17 #7
DJ SONSUZLUK DJ SONSUZLUK çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Adamlar türkiyeden nefret ediyor ama elimiz mahkum dostum,ne kullanayım ?

Bu arada cevaplar için teşekkür ederim,zaman ayırdınız sorunuma.

Bu spoof ve benzeri programlar için nasıl bir önlem almalıyım ? Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-05-04, 11:22 #8
vargas vargas çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Spoof kullanılan sistemin değil , sitede kullandığın scriptlerin ( cgi , perl .. etc ) açıklarından olur.
Nasıl engellersin ?
1- Legal scriptleri kullan, yani free yazılmış olanları değil. Eğer ben scripten anlarım diyorsan free de kullanabilirsin , fakat kodları çek et.
2- Scriptleri devamlı update et.
3- Server ve programları devamlı update et.
4- Telneti kapat , ssh da rootlogin=no yap ve allow_hosts dosyasına kendi ulaştığın ipyi yaz , deny_hosts dosyasına sshd: ALL yaz. Ssh config de cron bölümünü 0 yap.

İstersen bana bi deneme hesabı aç sana ne eksiğin var göstereyim
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-05-04, 18:14 #9
DJ SONSUZLUK DJ SONSUZLUK çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Vargas bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim.

Sana bir deneme hesabı açarım ama benim ilk önce yamam gereken,ibill kullanmak
Bunu hiç kullanmadım ve kullananlardan da yardım istiyorum,ibill hiç kullanmamış biri olarak bana neler yapmamı önerirsiniz ?

Saygılar.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-04, 17:21 #10
mehmetel mehmetel çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
arkadaşlar http://www.firstgate.com hakkında bilgisi olan v armı?? bu sitede kartlı ödeme sistemi galiba
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-04, 18:06 #11
gwenyama1 gwenyama1 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
ibill transaction fee ler çok yuksek bence onu kullanma 2checkout kullan ibill bazı turk kartlarıda kabul etmiyo turkiye için kotu fraud lariçin de cezası çok valla ceza ödemekten basını kaldıramazsın
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-04, 18:19 #12
gwenyama1 gwenyama1 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
free mailleri yasakla superonline ttnet gibi mailleri kabul et o parayı vercek adam zaten bi maili vardır paralı
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-04, 19:47 #13
vaycaps vaycaps çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen gwenyama1
free mailleri yasakla superonline ttnet gibi mailleri kabul et o parayı vercek adam zaten bi maili vardır paralı
çok doğru söylüyo chargreback lerden zarar edersin
visa kartı ile uye olmak isteyenler için visa ya 750 $ ödemen gerekiyo bildiğim kadarıyla ayrıca 2checkout ta herşeyi manuel yapmak zorundasın uye olacak sen ona kullanıcı adı şifresini yollayacaksın

spoof konusuna gelince bence öyle birproblemin olmaz osadece dandik avs sistemleri için geçerli bildiğimkadarıyla

bir ülkede ne kadar ücretli kaliteli site olursa o kadar kalite yükselir
sana yolunda başarılardilerim
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-04, 20:26 #14
Xenonz Xenonz çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
2checkout da hazır scriptler var sitesinde normal olarakta uye şifresi yollayabilir
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-05-04, 01:45 #15
DJ SONSUZLUK DJ SONSUZLUK çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
Dediklerinizi deniyecem teşekkürler bilgiler için..

Ve önerilerinize ve yardımlarınıza halen açıgım,her türlü bilgi paylaşımızını bekliyorum.Bu konuda beni yalnız bırakmadıgınız için teşekkürler.

Saygılar.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-05-04, 14:55 #16
  iceka   iceka çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: İbill.com ve Spoof için bana yardım edin lütfen,çıkamıyorum işin içinden )

bynogame
- İbill'den ben kendi kredi kartlarım ile legal olarak almak istediğim hiç bir programı ve hiçbir siteyi alamıyorum. Gerisini siz düşünün, hiç üye alamazsınız. Bazı kartları kabul etmiyor deniliyor ama ben hemen hemen tüm bankalardan kartlarımla denedim, olmuyor.
- Spoof sadece referer ile girilen sitelere etki ediyor, şifreli site yaparsan spoof yapamazlar, en fazla şifreni kırmaya çalışırlar, username'leri otomatik olarak sistemden random f7yeas67a gibi acaip birşey verdirirsen asla kıramazlar.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 14:28
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Tatil


bynogame