Eski 14-03-04, 18:12 #1
hacker hacker çevrimdışı
Varsayılan FrontPage ve IIS

Windows ve Office Xp kullanıyorum Windows bileşenlerinden IIS'nin tamamını da kurdum. Bir web tasarladığımda ve Office componentlar eklediğimde, internet explorer ile (IIS kullanılarak) sayfayı açıyorumç Web Search component i çalışmıyor. Arama yaptığımda "Hizmet Çalışmıyor" hatası yazılıyor.. Diğer componentler düzgün çalışıyor. Bu sorunu aşmış veya aşabilecek biri varsa cevabını bekliyorum..
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-03-04, 18:23 #2
DaesAgelmar DaesAgelmar çevrimdışı
Varsayılan Cvp: FrontPage ve IIS

frontpage expansion server ı kurduktan sonra IIS yapılandırman gerekir.
.NET ile uğraşıyorsan onunla ilgili bir yönergesi var
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-03-04, 19:07 #3
hacker hacker çevrimdışı
Varsayılan Cvp: FrontPage ve IIS

Yapılandırmada bir problem yok. Ingilizce Windows Xp de bu sorun yaşanmıyor. Türkçede oluyor. Bence bir patch felan olmalı ama bulamadım...
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-03-04, 18:02 #4
OnLyFB OnLyFB çevrimdışı
Varsayılan Cvp: FrontPage ve IIS

smtp serverda bi hata olabilirmi?
eklentisi : http://www.microsoft.com/downloads/d...E-125852487465
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 09:20
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Tatil