Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 26-12-15, 01:25 #1
Melodi Melodi çevrimdışı
66 Burçin Terzioğlu - Fan Club




Burçin Terzioğlu

Türk Oyuncu.

9 Mart 1980 yılında doğmuş, yani 35 yaşında.



Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almış, 5 yaşındayken Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle sinema dünyasına ilk adımını atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynamıştır.
Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parlamış, Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynamıştır.
20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım ile evlenmişler, 30 Haziran 2014'te ise boşanmışlardır.
Ezel'de Azad Karaeski karakterini, Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırmıştır.
Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı.
2015'ten beri Poyraz Karayel dizisinde başrol oynamaktadır.


Filmografi

Poyraz Karayel | 2015 - Ayşegül (Devam Ediyor)
Halam Geldi (Film) | 3 Ocak 2014 - Benek (Anne)
Merhamet (dizi) | 2013 - Deniz
Ezel | 2010-2011 - Azad Karaeski (Kırgız)
Ey Aşk Nerdesin? | 2009 - Zeliş (Zeliha Yılmaz)
Çemberin Dışında | 2007 - Laçin
Fırtına | 2006 - Zeynep Dalcı
Kadın İsterse | 2004 - 2006 - Demet
Aliye | 2004 - Ümit
Melekler Adası | 2004 - Ceren
Taştan Kalp | 2003 - Özlem
Kınalı Kar | 2002 - Pınar
Üzgünüm Leyla | 2002
Güz Gülleri | 2001
Yılan Hikâyesi | 1999
Sırılsıklam | 1998 - Feride
Çiçek Taksi | 1995 - Sinem
Mahallenin Muhtarları | 1992 - Simge
Menekşe Koyu | 1991
Fazilet | 1989
Yeniden Doğmak | 1987
Perihan Abla | 1986 - 1988
Hasretinle Yaşanmıyor | 1986
Çıplak Vatandaş | 1985
Patron Duymasın | 1985




2014 yılından bu yana Poyraz Karayel'de birlikte rol aldığı İlker Kaleli ile ilişki yaşıyor.



"Parmaklarının ucundaydı hayat...



Ve avucunun içinde atan nabızdı hayat..."


Doğum : 9 Mart 1980 (35 yaşında) | İstanbul, Türkiye
Uyruk : Türk
Evlilik : Murat Yıldırım (2008-2014)
İlişki : İlker Kaleli (2014-günümüz.)
Meslek : Oyuncu
Etkin yıllar : 1985-günümüz
Resmî sitesi : burcinterzioglu.com
































__________________
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-15, 01:26 #2
Melodi Melodi çevrimdışı
66 C: Burçin Terzioğlu - Fan Club


ÜYELER

1 - Neerissa
2 - StoweR
3 - Lxread
4 - Berona
5 - erenkhvclr
6 - mum
7 - Bellarke

Mesajı son düzenleyen Melodi ( 30-03-16 - 18:50 )
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-15, 01:26 #3
StoweR StoweR çevrimiçi
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club


Ayşegül'cüğümüz. Al beni hemen ilk sıradan.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-15, 01:27 #4
Lxread Lxread çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Ekler misin Burçak ?
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-15, 01:30 #5
Liyayze Liyayze çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Bunlar ne ara ayrıldılar yahu ben hala evli sanıyorum .s /Murat Yıldırım ile/
Fırtına ve Merhamet dizilerinde ki oyunculuğunu çok beğeniyordum. İyi bir oyuncu.
Ekler misin beni de (:
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-15, 01:30 #6
Melodi Melodi çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen StoweR Mesajı Göster
Ayşegül'cüğümüz. Al beni hemen ilk sıradan.
İlk sıra benimm.
Ekledim.

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Lxread Mesajı Göster
Ekler misin Burçak ?
Ekledim İbrahim.

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Berona Mesajı Göster
Bunlar ne ara ayrıldılar yahu ben hala evli sanıyorum .s /Murat Yıldırım ile/
Fırtına ve Merhamet dizilerinde ki oyunculuğunu çok beğeniyordum. İyi bir oyuncu.
Ekler misin beni de (:
Merhamet dizisinde bende çok beğeniyordum. Şimdiki rolünde de çok iyi.
Ekledim.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-16, 22:45 #7
AboveShaft AboveShaft çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Beni de ekleyebilirsiniz
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-16, 22:46 #8
Melodi Melodi çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen erenkhvclr Mesajı Göster
Beni de ekleyebilirsiniz
Eklendi .
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 09:14 #9
miyauv miyauv çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Niye fan üyesi olunur bir çözebilsem ilk sana üye olacağım Burçinciğim
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 09:16 #10
Melodi Melodi çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen miyauv Mesajı Göster
Niye fan üyesi olunur bir çözebilsem ilk sana üye olacağım Burçinciğim
Eklendi .
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 09:18 #11
miyauv miyauv çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Melodi Mesajı Göster
Eklendi .
Daha çözemedim ki
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 09:21 #12
Melodi Melodi çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen miyauv Mesajı Göster
Daha çözemedim ki
Sildim .
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 18:15 #13
mum mum çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Beni de ekler misiniz?
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 18:23 #14
Melodi Melodi çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen mum Mesajı Göster
Beni de ekler misiniz?
Eklendi .
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-16, 19:31 #15
Minerva Minerva çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Oyunculuğunu çok beğeniyorum,çok şeker ve sempatik. Beni de ekler misiniz?
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-03-16, 18:50 #16
Melodi Melodi çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Bellarke Mesajı Göster
Oyunculuğunu çok beğeniyorum,çok şeker ve sempatik. Beni de ekler misiniz?
Eklendi .
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-16, 11:31 #17
Save The Day Save The Day çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Melodi Mesajı Göster
ÜYELER

1 - Neerissa
2 - StoweR
3 - Lxread
4 - Berona
5 - erenkhvclr
6 - mum
7 - Bellarke
Azad Karaeski

Listeye beni de ekler misiniz hocam
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-12-17, 02:02 #18
Can Realmadrid Can Realmadrid çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Katılmak istiyorum.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-18, 00:10 #19
Can Madridista Can Madridista çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Katılmak istiyorum.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-02-18, 18:00 #20
FourFour Two FourFour Two çevrimdışı
Varsayılan C: Burçin Terzioğlu - Fan Club

Fan club için teşekkürler
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Taglar
dizisinde, fırtına, poyraz, ilişki, zeynep, haziran, ilker, yıldırım, murat, demet, hayat, kadın, isterse, ile, ilk, oynamıştır, karakterini, karayel, burçin, geldi, halam, vatandaş, karaeski, merhamet, deniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 11:11
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası. Tatil
Copyright © 2018