FrmTR ForumTR Forum TR

FrmTR ForumTR Forum TR (https://www.frmtr.com/)
-   Network ve İnternet (https://www.frmtr.com/network-ve-internet/)
-   -   turkcell.com.tr (https://www.frmtr.com/network-ve-internet/3105-turkcell-com-tr.html)

buumi 25-03-04 22:24

turkcell.com.tr
 
arkadaşlar turkcellin bu sitesinde işlem yapabilen war mı? sayfalar açılmıyo 3-5 kere denedikten sonra belki açılır ama online işlem merkezi falan hiç açıldığını görmedim bağlantı 128k ama sitede bi yamukluk war galiba..Hani turkcell den beklenmez diye yazayım dedim giren warsa normal mi yani?

MAFIA 25-03-04 22:45

Cvp: turkcell.com.tr
 
benımde cok yavaş acılıo

Bozkurtum 25-03-04 22:46

Cvp: turkcell.com.tr
 
Slm buumi.
Konuyu yanlış yere açmışsın. Network ve İnternet bölümüne taşıdım.

deaThkiSs 25-03-04 22:49

Cvp: turkcell.com.tr
 
evet yavaş.. sende bi sorun yok merak etme:)

iceka 26-03-04 07:51

Cvp: turkcell.com.tr
 
İnanılmaz yavaş hem de, Türkiye içinden bir proxy ile hızlı açılıyor ama, ttnet kablo veya dsl'de olanlar proxy: proxy.ttnet.net.tr port: 8080 deneyebilir.

Cronic 26-03-04 10:11

Cvp: turkcell.com.tr
 
Ben bunlara 2 kez mail attım. Hizmet ve sitenin formatının turkcell'e yakısmadıgını soyledim. Her 2 mailime de yavas ise JAVA yukleyin diye cevap geldi. Fakat sorun kablonette sanırım, cunku dial up ile site cok hızlı acılıyor.

theprodigy 26-03-04 17:29

Cvp: turkcell.com.tr
 
bendede yavas aciliyor ya sinir bozuyor turkcell gibi bir sirket.!

MAFIA 26-03-04 22:13

Cvp: turkcell.com.tr
 
bende java yuklu olmasına karşın hala aşırı yavaş...

Raven0101 29-03-04 12:32

Cvp: turkcell.com.tr
 
Ben HızlıTtnet programını yükledikten sonra aşırı hızlı açtım

Cross2 29-03-04 14:03

Cvp: turkcell.com.tr
 
Ya kardeşim bırakın adsl kabloneti ben turkcell gprs ile online işlem merkezini açamıyorum. Adamlar bu kadar acizler.

DJ SONSUZLUK 29-03-04 14:10

Cvp: turkcell.com.tr
 
Bu Hızlı internet programı ile çok hızlı açılıyor,denemiyen arkadaşlar denemesini öneririm...

CaN 29-03-04 14:12

Cvp: turkcell.com.tr
 
java ile falan alakasi yok sanki, ben kablo net aldim alali dogru durust bit turlu giremedim online işlem merkezine, bir kaç mail attim ama onda da sonuç alamadim, acaba sorun turkcell demi yoksa kablo nettemionu bilemiyorum.

eschex2 29-03-04 17:42

Cvp: turkcell.com.tr
 
iyi de agalar bizim işyerinde de 256'lık kablonet var, hiçbirimiz giremiyoruz..
Turkcell 'in bi çözüm bulması lazım, bu genel bir sorun artık...

ree 04-04-04 18:08

Cvp: turkcell.com.tr
 
turkcelin ipneliklerinden biri bu iş, kasıtlı olarak yapıyorlar bence eşek kadar firma sizce serverını kullanıcı sayısına göre ayarlıyamıyor mu?

PickNick 04-04-04 19:44

Cvp: turkcell.com.tr
 
sinir yapmayın arkadaşlar .. vardır bi problem hallederler ya ..

sad_boy 07-04-04 09:22

Cvp: turkcell.com.tr
 
^^
ii de bu okadar uzun zamandır böyle. hiçbişey yapılmıyo ki...

powerhead 07-04-04 19:24

Cvp: turkcell.com.tr
 
Ben onunla da denedim dostum.2 aydır tarife değiştiremiyorum.(WebMesaj'dan vaz geçtik zaten)
Bence adamlar bneliğine yapıyolar.Millet kıl olsun diye.Hepsi tam süzme pç.Faturalarda niye hiç sorun çıkmıyor takır takır pompalıyorlar.En son arayıp çıkan ilk kişiye(bay&bayan) en uygun küfürü edip hattı da değiştiricem.

DArkW 09-04-04 02:45

Cvp: turkcell.com.tr
 
2 ay yine iyi.. ben 6-7 aydır bağlanamıyorum.. ispanya dan bile çatır çatır bağlandım, evdeki kablonetten bağlanamıyorum. deli oluyorum..

Darkwolf 09-04-04 02:51

Cvp: turkcell.com.tr
 
Alıntı:

Gerçek Mesajı Gönderen powerhead
Ben onunla da denedim dostum.2 aydır tarife değiştiremiyorum.(WebMesaj'dan vaz geçtik zaten)
Bence adamlar bneliğine yapıyolar.Millet kıl olsun diye.Hepsi tam süzme pç.Faturalarda niye hiç sorun çıkmıyor takır takır pompalıyorlar.En son arayıp çıkan ilk kişiye(bay&bayan) en uygun küfürü edip hattı da değiştiricem.

dostum senın bu dedıgını ben gecen sene yaptım ve gıttım aria aldim resmen huzur buldum.. ne web sıtesı problemi ne islem kargasasi en olmadi ucretsiz musteri hizmetleri var 24 saat anında sorun cozuluo...
benım telefonumdakı bı sorun ıcın sony-ericsson'la temasa gecip sorunu bile cozduler...

yani kissadan hisse istedikten sonra calısılıyo

ich_master 09-04-04 04:14

Cvp: turkcell.com.tr
 
abicim ben normal dial-up ile gayet hızlı bi şekilde açıyorm.bence winupdate ile alakası olabilir bunun...


Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 03:58
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)