FrmTR ForumTR Forum TR

FrmTR ForumTR Forum TR (https://www.frmtr.com/)
-   Whatsapp, Skype, Snapchat, Azar, Telegram, Bip Messenger (https://www.frmtr.com/whatsapp-skype-snapchat-azar-telegram-bip-messenger/)
-   -   2 Kere Icq Açmak (https://www.frmtr.com/whatsapp-skype-snapchat-azar-telegram-bip-messenger/1056-2-kere-icq-acmak.html)

nuri 09-03-04 21:33

2 Kere icq açmak
 
bir icq da iki farklı numarayı aynı anda açabilirmiyiz.yardımcı oluranız sevinirim

Jentzsch 09-03-04 21:40

Cvp: yardım lütfen
 
o brz zor benim bildiğim kadarıyla kardeş =)

anilkoman 09-03-04 22:12

Cvp: yardım lütfen
 
bilader yanlış biliyorsun o kadar zor deil şimdi
programlar war
birinin adı icq utils 3
bu prograda 7 tane ıcq açabilirsin.
Ayrıca
miranda gibi ıcq ya bağlanan programlar kullanabilirsin.Ama sen illahaki ben ıcq açmak istiyom dersen
regedit ten ayarları war ama ben onlarla uğraşmanı tavsiye etmem
dediğim programı bul.
Icq ma gel göndereyim
Yada msn ye
yada benle muhattap olmak istemiyosan
http://www.mirabiliz.com/ a bi bak.


Programsız nasıl yapabilirim dersen
Başlat -> Calıştır -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mirabilis\ICQ\DefaultP refs -> Yeni Bir Satır Oluşturup adini "MultiInstance" (Tırnaklar Yok) olarak degistir -> Value olarak Yes ver...

ayrıca

bir not pad açın ve aşağıdaki yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırın

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Mirabilis\ICQ\DefaultP refs]
"Auto Update"="No"
"OwnersNoLimit"="Yes"
"MultiInstance"="Yes"
"NoFirstScreen"="Yes"

ondan sonra bunu icq.reg uzantılı kaydedip icq klasörünün içine atın.

yapmayanlar bana gelsin y ardımcı olayım.
ıcq:106001
msn:anilkoman@hotmail.com

Hi-aXi-SeYTaN 12-03-04 16:43

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
anilkoman ..yaptığın fLooda giriyor..editLemeyi dene..

eskiden miranda vardı..haLa varmı biLmiyorum..

DJ SONSUZLUK 12-03-04 16:53

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
** Açtıgınız konu " ******** Arama " bölümünde bulunmaktadır.
Lütfen forum'a soru veya konu yöneltmeden önce,arama bölümüne bakınız.

Anlayışınız için Teşekkürler...


Not: ICQ HAKKINDA HERŞEY adlı sabit konuda bunların cevapları bulunmakta...

anilkoman dostum bu yöntemleri bir araya getirip sabit konuya da yazabilirsin ( ıcq hakkında herşey bölümüne )

anilkoman 13-03-04 00:03

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
Hi-aXi-SeYTaN ve DJ SONSUZLUK
istedikleriniz olmuştur sanırım.
Flood için üzgünüm.

s3x3n 17-03-04 00:34

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
www.spyteam.net/dl/ICQ.zip

Basit..

SUBSTAR 18-03-04 20:30

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
yaw bir programla 7 icq acabiliyorduk ayni bilgisayarda
ama hangisiydi unuttum 2 sene aradan sonra

DJ SONSUZLUK 18-03-04 21:59

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
SUBSTAR imzandaki reklamı silersen iyi olur arkadaşım,özeline yazamadım kapalı sanırım.
Bookmark bölümüne lütfen bu tür mesajlar..

SUBSTAR 19-03-04 05:19

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
Alıntı:

Gerçek Mesajı Gönderen DJ SONSUZLUK
SUBSTAR imzandaki reklamı silersen iyi olur arkadaşım,özeline yazamadım kapalı sanırım.
Bookmark bölümüne lütfen bu tür mesajlar..


dostum yanlis bir sey degil ki yaptigim sadece sitemde biraz affiliate olmasi icin koydum

anilkoman 28-03-04 23:15

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
SUBSTAR
icq utils 3
programı ile
7 tane açabiliryoruz

werderweremem 31-03-04 15:30

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
multi icq diye bir program var onla acaarsın ama daha kolayı var birini normal icqda acarsın digerini go.icq.com dan litela acarsın

PsiKiYaTRiST 31-03-04 16:09

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
Bu kadar Uzun i$e gerek yok ya arkadaşLar..
BaşLat Çalıştırı Tıklayın regedit yazıp enter`a basin

HKEY_LOCAL_MACHINE yi tiklayin ordan SOFTWARE yi tiKlayin Sonra Mirabilis i ordanda ICQ u tiklayin sonra DefaultPrefs i tikLayip Sağ TıkLayin Yeni - Dize DEğeri Deyin MultiInstance ismini verin dize değerine daha sonra çift tiklayin MultiInstanceyi Değer verisi olarak bunu yazin Yes
Büyük harfle olcak Y yani Yes
işte bu kadar istediğiniz kadar icq acin Artık :)


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mirabilis\ICQ\DefaultP refs MultiInstance - Yes

anilkoman 31-03-04 23:23

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
pisiko saol yazdık buna ama olsun çift dikiş oldu
:)

PsiKiYaTRiST 01-04-04 05:48

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
Sen saoLAsın baba Eğer işine yaradıysa ne mutLu banA..

anilkoman 01-04-04 21:02

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
eywallah ta yanlış anladın senin anlattığın olayı yazmıştık diyorum 1. sayfada sende anlattın cift dikiş oldu diyorum herkes anlar artık
:D

PsiKiYaTRiST 02-04-04 00:28

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
Ah evet gördüm sorry baba Biri benden önce davranmış Yazmış REziL olduk :)
Ama olsun benimki eminim daha açıklayıcı ve anlaşılır olmuştur
diyerek bari reziLLiğimizi kurtaralım ahhaha

dolantin 19-05-04 01:49

Cvp: yardım lütfen
 
Alıntı:

Gerçek Mesajı Gönderen anilkoman
bilader yanlış biliyorsun o kadar zor deil şimdi
programlar war
birinin adı icq utils 3
bu prograda 7 tane ıcq açabilirsin.
Ayrıca
miranda gibi ıcq ya bağlanan programlar kullanabilirsin.Ama sen illahaki ben ıcq açmak istiyom dersen
regedit ten ayarları war ama ben onlarla uğraşmanı tavsiye etmem
dediğim programı bul.
Icq ma gel göndereyim
Yada msn ye
yada benle muhattap olmak istemiyosan
http://www.mirabiliz.com/ a bi bak.


Programsız nasıl yapabilirim dersen
Başlat -> Calıştır -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mirabilis\ICQ\DefaultP refs -> Yeni Bir Satır Oluşturup adini "MultiInstance" (Tırnaklar Yok) olarak degistir -> Value olarak Yes ver...

ayrıca

bir not pad açın ve aşağıdaki yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırın

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Mirabilis\ICQ\DefaultP refs]
"Auto Update"="No"
"OwnersNoLimit"="Yes"
"MultiInstance"="Yes"
"NoFirstScreen"="Yes"

ondan sonra bunu icq.reg uzantılı kaydedip icq klasörünün içine atın.

yapmayanlar bana gelsin y ardımcı olayım.
ıcq:106001
msn:anilkoman@hotmail.com





Dostum saol , dediklerin ise yaradi :)

Shadowfex 19-05-04 02:39

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
hiç gerek yok ne kasıonuz.. :) miranda indirin.. hem normal icq hemde mirandada icq açın.. alın size yöntem ;)

jadle 19-05-04 03:17

Cvp: 2 Kere Icq Açmak
 
Hiiiç boşa kasmayın.. şu an www.icq.com dan 2003b #3916 yı indirin. gdin www.*****s.am dan da "ven000m" nin *****'ını indirin multi Icq dan tut remove banner, ip gösterme her haltı sunuyo... kolay gelsin


Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 01:52
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)