Eski 09-03-04, 01:02 #1
ayee ayee çevrimdışı
Varsayılan adsl,protokol,oyunlar

bizde genelde adsl için pppoe kullanılıyor biliyosunuz
bi forumda okudum. bi arkadaş bunu pppoa yapmış ve artık online oyunları verimli oynayabildiğini belirtmiş. bunu pppoa'ya çevirmek için de adsl numaramızın son 4 rakamının 1000'den düşük olması gerektiğini belirtmiş.
benim son 4 rakamım 1199 ve pppoa denedim bağlanmıyor.
siz ne düşünüyosunuz?
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-03-04, 01:19 #2
MiRaBiLiS MiRaBiLiS çevrimdışı
Varsayılan Cvp: adsl,protokol,oyunlar

pppoa bir aralar telekomun denediği bir yöntemdi daha sonra sorun çıktığı için pppoe ye döndüler. telekom bilgi işlemde tanıdık bilgi işlemci abim var (valla 30 Mbit ile iyi download yapıyoz) o söylemişti bu da 1 ay felan önceydi sanırım şu an pppoa olarak bağlanılamıyor zaten adsl ye. bağlanırsan ben bağlanmam arkadaş diyor. yani o 1000 sayısı doğru olmayabilir.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-08, 06:48 #3
gencer89 gencer89 çevrimdışı
Varsayılan C: adsl,protokol,oyunlar

0 la 1000 le falan alakası yok ama doğru olan şu pppoa daha hızlı ppp over ethernet yani telekomda senin ethernet üzerinden bağlantını atm modeme çevirecek bir cihaz oluyo bu yüzden ppp over ethernette çevirme işlemi olduğu için daha yavaş ppp over atm direk bilgiler atm olarak gönderildiği için çevirme işlemi yapılmaz ve % 5 oranında bi artma olur % 5 olsada yinede yüksek bir hız. ama şu anda pppp over atm az da olsa bazı santrallerde var deneyebilirsiniz.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 07:58
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz.