bynogame

bynogame


Bilgi

Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 26-10-06, 00:58 #1
cgtyfb1907 cgtyfb1907 çevrimdışı

bynogame
Alarm Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
Selam.Benim sorunum şu modemime telekomdan hat gelio fakat modemimden kaynaklanan bi sorunla yada ayarla internete ya giremiorum yada kopuyor.

Modemim Zyxel P660R-61 ve bağlantı testi yaptığımda karşıma şöyle bi sonuç çıkıyor;

WAN connections
Test ADSL synchronization PASS
Test ADSL(ATM OAM) loopback test PASS
Test PPP/PPPoE server connection FAIL
Ping default gateway FAIL

WAN ayarlarım nasıl olmalıdır?? yada sorun nedir yardımcı olursanırz sevinirim..saygılar....
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-10-06, 00:57 #2
apeksss apeksss çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
Test PPP/PPPoE server connection FAIL

PPP/PPPoA olcak, bide screenshot yollarsan daha ayrıntılı bakarız, kullanıcı adını ve şifreni doğru girmişsindir umarım...
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-06, 01:45 #3
cgtyfb1907 cgtyfb1907 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
yok herşey doğru bağlanabiliyorum fakat kopuyor.PPPoA olunca hiç bağlantı almıyor bizimki PPPoE.

system statusde şöyle oluyor WAN information;
IP Address:0.0.0.0
IP Subnet Mask:0.0.0.0
Default Gateway:MyISP
VPI/VCI:8/ 35

modemin içini kurcalayınca gelio tekrar gidio...???
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-06, 01:50 #4
cgtyfb1907 cgtyfb1907 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
[IMG]http://img136.**************/img136/1405/wanzo2.png[/IMG]
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-06, 02:40 #5
agresifff agresifff çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
Telekomla görüştün mü 444 0 375 ten yardımcı olacaklardır. Ayarlarında bir problem görünmüyor.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-06, 12:14 #6
cgtyfb1907 cgtyfb1907 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
yok adamlarla kanka oldum artık araya araya orda da sorun gözükmüyor
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-06, 12:52 #7
agresifff agresifff çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
O halde ethernet kartını kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-10-06, 14:52 #8
artal73 artal73 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
Arada sırada olsada baglandıgını söylüyorsun, bu durumda problemin fiziksel olduğunu tahmin ediyorum, önce Ethernet kablonu ve kartını kontrol et, sorun devam ederse problem modemde, gidip gelen baglantının bence ayarla ilişkisi yok, servisine götür derim.

Mesajı son düzenleyen artal73 ( 29-10-06 - 14:54 ) Neden: düzeltme
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-10-06, 16:33 #9
cgtyfb1907 cgtyfb1907 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
kabloda yada kartta sorun yok biliyorum.modem ip alamıyor.ya sorun telekomda yada dediğin gibi modemde sorun var.teknik servise vermekde istemiyorum çünkü hem modemsiz kalıcam hemde bunda sorun yok deyip geri vericekler sonra...çünkü belli olmuyo koptuğu çok fazla var gibi gözüküo ama işlem yapmaya kalkınca anlıosun kopuk olduğunu.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-10-06, 02:48 #10
agresifff agresifff çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Cvp: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
Modemi internete bağlanabilen bir bilgisayara tak ve bağlanıyorsa sorun senin hattında bağlanmıyorsa teknik serviste denemelerini söyle onlar bağlanmaya çalılsın başlarından savmadan önce.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-08, 05:39 #11
gencer89 gencer89 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Zyxel P660R-61 bağlantı var fakat kullanamıorum!!!

bynogame
kullanıcı adın veya şifren yanlıştır yada ayarlarında bi problem yoktur bir daha start diagnose de düzelir modemdeki birincil dns ve ikincil dns serverlarını otomati yani 0.0.0.0 olrak yap olmazsa 444 0 375 i ara
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 20:19
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Tatil


bynogame