Eski 24-05-04, 06:43 #1
scorpion scorpion çevrimdışı
Varsayılan 200 bin port ADSL dağıtımı başladı

Türk Telekom, 200 bin port ADSL hizmetinin, Mayıs sonunda verilmesi hedeflenen ilk 100 bin portunun dağıtımına başladı. Türk Telekom, 200 bin port ADSL hizmeti dağıtımını çözüm ortağı firmalarla yapacak. Bundan önce 60 bin port ADSL hizmeti dağıtımına yetişmeyen çözüm ortağı uygulaması ile son kullanıcının problemlerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Türk Telekom'un 200 bin port ADSL ihalesi iki aşama halinde teslim edilmesi planlanmış, ilk aşamada 100 bin portun Mayıs ayında, ikinci aşama 100 bin portun da Temmuz ayından sonra verilmesi öngörülmüştü. Yeni kurulan sistem ile kart eklenerek kapasitenin artırılması mümkün. Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan ın açıklamalarına göre, her ay 100 bin port ADSL in dağıtımının yapılması bekleniyor. Böylece yıl sonuna kadar 1 milyon ADSL kullanıcısı hedefine ulaşılması hedefleniyor.

Türk Telekom, 100 bin port ADSL dağıtımın çözüm ortağı firmalarla yapacak. Bu firmalar; ELKOTEK, SENTİM ve DATATEKNİK. Çözüm ortağı firmalar son kullanıcıya modem ve bilgisayar desteğinin yanı sıra kurulum desteği de verecekler.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-05-04, 08:13 #2
Silver_Coffin Silver_Coffin çevrimdışı
Varsayılan Cvp: 200 bin port ADSL dağıtımı başladı

nezaman bugun mü başlandı
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 14:29
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz.