Eski 18-03-07, 11:25 #61
llbrgz_rapper llbrgz_rapper çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Turkish R@pStar Ceza

bynogame
son duydugum haber Fark Var ile Sen Oyna Dilber'e klip çekecegıydı ama bu haber 1 ay önce cıkmıstı suanda çekım asamasında olabilirler....

Bilgi için saol
 
Eski 18-03-07, 13:43 #62
mustafa3839 mustafa3839 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Karşınızda TEOMAN!!! BY CHEWRIM

bynogame
20 Kasım 1967'de Giresun Alucra'da dünyaya gelen Teoman Yakupoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları bölümünde masterini tamamlayan Teoman, ilk müzik grubu Indians'ı 1986 yılında arkadaşlarıyla birlikte kurdu ve uzun yıllar bu grubun solistliğini yaptı. Bir çok konser ve kayıt çalışmalarının ardından, grubun dağılması ile birlikte çeşitli sanatçıların albümlerinde ve bir çok grupta solist olarak yer aldı.

1996 yılında Roxy'de gerçekleştirilen Roxy Müzik Yarışması'nda, ilk solo albümünde de yer alan Ne Ekmek ne de Su ve Yollar isimli parçalarıyla en iyi beste ve en iyi grup ödüllerini aldı. Teoman 1996 yılında ilk albümü Teoman'ı İstanbul Plak’tan çıkardı. 1998 yılında piyasaya çıkan O isimli ikinci albümünde NR1 Müzik ile çalışmaya başlayan Teoman, üçüncü albümü Onyedi de yine NR1 Müzik etiketini taşıyor. Albümlerinde yer alan şarkıların birçoğunu kendi yazıp besteleyen Teoman, O ve Onyedi isimli albümlerinde Prodüktör olarak Rıza Erekli ile çalıştı.

O isimli albümde Orhan Atasoy ve Ercüment Vural'ın unutulmaz bestesi Gemiler'i ve üçüncü albümü Onyedi de yer alan Ajda Pekkan'ın klasikleşmiş şarkısı Uykusuz her Gece'yi ve Bora Ayanoğlu'nun O Yaz isimli şarkısını yeniden yorumladı ve dinleyicilere tekrar sevdirdi. Teoman, müzik çalışmalarından arta kalan zamanlarında kitap okumayı, sinemaya gitmeyi, yazı yazmayı, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi ve müzik dinlemeyi seviyor.
ALBÜMLERİ
PAPATYA
Ne Ekmek Ne De Su -
Papatya
Sessiz Eller
Vur Sen Beni
Hepsi Bir Ya Sonunda
Sen Benim Olmasan Da
Mutlu son
Yollar
Hiç Kimse Bilmez
Her Gün Aradıysam
Yarın Olmaz
Yazgı
O
Sus Konuşma
O
Kardelen
Bazı Yalanlar
Bir Damla Gözyaşı
Yağmur
Oğul
Gemiler
Kişisel Bir Şey
Dünya
17
Paramparça
17 - On Yedi
Rüzgar Gülü
Uykusuz Her Gece
İki Yabancı (Şebnem Ferah ile düet)
Gündüz Tarifesi
O Yaz
Yarından Bana Ne
Zamparanın Ölümü
Sürpriz
Gönilçelen
Gönülçelen
Anlıyorsun Değil Mi?
İstanbul'da Sonbahar
Doktor
İstasyon İnsanları
Mavi
Hayalperest
Soluk Soluğa
Zamparanın Ölümü ( İkinci ve Son Bölüm)
Sevdim Seni Bir Kere
Senden Önce Senden Sonra
Motosikletli Kız
Senden Önce Senden Sonra
Kupa kızı sinek valesi
Nefes Nefese
Kol Düğmeleri
Saat 03:00
Rapsodi istanbul
Resimdeki Gözyaşları
Kıskançlık
Mektup
En Güzel Hikayem
Güzel bir gün
Duş
Bugün
Gökdelenler
Ayna
İnsanlar
Parti
Tuzak
...dedi annem
En güzel hikayem
Renkli Rüyalar Oteli
Dursun dünya
Aşk kırıntıları
Renkli ruyalar oteli
İki çocuk
Kim?
Tesadüfler
Unutamadım
Kelimeler
Çoktandır
Terlemeden sevişenler

EMEĞE SAYGI
 
Eski 18-03-07, 21:13 #63
arnan arnan çevrimdışı

bynogame
Varsayılan Arnan (sefer-İ Yalnizlik)

bynogame
ARNAN SEFER-İ YALNIZLIK harikulade bir eser ya bayıldım..

Kesinlikle tanıyın
You tube'da linki veriyorum

http://www.youtube.com/watch?v=u3eEbMyd9fs


İŞDE O ŞARKININ SÖZLERİ
SEFER-İ YALNIZLIK



BEN SENSİZ BURALARDA
YAPAYALNIZ BİR BAŞIMA
RÜZGAR OLUP VURUR HASRET
YOKLUĞUNUN KIYISINDA

SOKAKLAR ACI ÇEKER
YETEMEM KENDİME
SEFER-İ BİR YALNIZLIK
GECE NÖBETLERİNDE

ŞEHİR ÜSTÜME YÜRÜR
GÖLGE DÜŞER GÖNLÜME
SAYRILI DEHLİZLERDE
İÇİM ÜŞÜR HER GECE

DURMASA GEÇSE ZAMAN
DÜŞLERDE BÜYÜR SEVDAM
HÜZÜNLÜ BAHÇELERDE
HARBEDER BENLE KAVGAM

SEVDANIN KÖR YALAZINDA
DÜŞMÜŞ AKLIM YASAKLARA
ÜŞÜ KALBİM, KIRIL DURMA
YOR KENDİNİ AŞK YOLUNDA


Söz : Mehmet Ali SEYYİDOĞLU
Müzik: Arnan SEYYİDOĞLU
Düzenleme:Tuncay Gökşin


YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN...PAYLAŞIMA DEVAM
 
Eski 18-03-07, 23:59 #64
casanowa123 casanowa123 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Sanatçı Tanıtımları

bynogame
Nicole Scherzinger






BİYOGRAFİ


Nicole Elikolani Prescovia Scherzinger, 1978 doğumlu Amerikalı şarkıcı, dansçı, söz yazarı ve aktris. The Pussycat Dolls adlı pop grubunun baş vokalisti.

Filipinli baba ve Rus asıllı, Hawaii doğumlu annenin iki çocuğundan biri olan Nicole Scherzinger Honolulu, 29 Haziran 1978'te Hawaii'de dünyaya geldi. Annesi Rosemary, profesyonel bir hula dansçısı (Hawaii kökenli bir dans) ve büyük annesi saygın bir Mariachi şarkıcısıydı.

Ailesi Nicole'un doğumundan kısa bir süre sonra ayrıldı. Nicole 6 yaşındayken, öz babası olarak gördüğünü söylediği ve soyadını aldığı, Alman asıllı Gary Scherzinger, annesi ve kız kardeşi ile birlikte Louisville, Kentucky'ye yerleşti.

Louislille'de kariyerine genç yaşlarda başlayan Nicole Scherzinger, güzel sanatlar lisesindeki eğitiminin ardından Coca-Cola'nın düzenlediği yetenek yarışmasını (The Coca-Cola Classic Talent Contest) kazandı. Bu sayede The Actors Theatre of Louisville'deki birçok oyunda rol aldı. Her ne kadar eğitimine sahne sanatlarında devam etmek üzere Dayton, Ohio'daki Wright State University dans bölümüne girdiyse de 1999'da, Days of The New adlı rock grubunun vokalisti Travis Meeks'in ısrarı üzerine grupla birlikte birkaç demo kaydı yapmak için eğitimini bir süreliğine durdurdu.

2000 yılında Days of The New ile aradığını bulamayan Nicole, eve döndü ve kendi şarkıları üzerine çalışmaya başladı. 2001'de The WB'nin TV şovu Popstars'a katıldı ve tamamı kızlardan oluşan pop grubu Eden's Crush'da kendine bir yer edindi. Grubun 2001 yılında çıkardığı Get Over Yourself isimli single, listelerde ilk beşe yükselmiş olsa da plak şirketinin iflas etmesiyle, grup dağıldı.

Eden's Crush'ın dağılmasıyla kendi kariyerine odaklanan Nicole Scherzinger, şansını oyunculukta deneyerek, 2003 yılında Chasing Papi ve Love Don't Cost A Thing, ve 2004'de Be Cool adlı filmlerde ve My Wife and Kids ile Half & Half adlı TV şovlarında rol aldı.

Bir arkadaşının 2003'de The Pussycat Dolls adında bir grubun toplandığından bahsetmesiyle gruba sonradan katıldı. Gruba sonradan katılmasına rağmen neredeyse grubun Eylül 2005'de çıkardığı PCD albümündeki bütün vokalleri kendi başına yaptı. Nicole ve Pussycat Dolls, özellikle Don't Cha, Buttons, Beep, Stickwitu gibi singleları ile müzik listelerinde üst sıralara yükseldi. "Don't Cha", Amerikan listelerinde uzun süre ilk sırada kalmayı başardı.

Ayrıca Nicole Scherzinger, Tokyo International Forum'da Japon süperstar Yoshiki'nin şarkısı I Will Be Your Love'ı ve Nicole Kea adıyla Adam Sandler'ın başrollerinde oynadığı 50 First Dates (İlk Elli Öpücük) adlı filmin soundtrack albümünde Breakfast in Bed adlı şarkının cover versiyonunu seslendirdi.

Black Eyed Peas, Busta Rhymes and Timberland’le de çalışan Nicole Scherzinger, alternatif rock grubu 311'in vokalisti Nick Hexum ile nişanlandı fakat daha sonra çift bu nişanı bozdu. 311 grubunun 2002 yılındaki hit şarkıları Amber, onun için yazılmıştı ve Nicole, şarkının klibinde de yer aldı. Amerikalı şarkıcının Ke'ala adında bir de kız kardeşi var.

[IMG]http://img405.**************/img405/3762/pic04tv5.th.jpg[/IMG][IMG]http://img405.**************/img405/2514/pic09yf9.th.jpg[/IMG][IMG]http://img258.**************/img258/9431/nicolescherzingerpicturss8.th.jpg[/IMG][IMG]http://img116.**************/img116/2310/nicolescherzinger150buw9.th.jpg[/IMG][IMG]http://img258.**************/img258/4060/20060320130546nicole2ep1.th.jpg[/IMG]

ŞARKILARI



1. "Sway"
2. "Don't Cha (feat. Busta Rhymes)"
3. "Stickwitu"
4. "Beep" (feat. Will.i.am)
5. "Buttons" (feat. Snoop Dogg)
6. "I Don't Need A Man"
7. "Wait A Minute" (feat. Timbland)
8. "How Many Times,How Many Li








Pussycat Dolls'un seksi solisti Nicole Scherzinger'ın yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığı albüm, mart ayında piyasaya çıkacak. Albüm için Timbaland, will.i.am ve Akon gibi ünlü yapımcılarla çalışıyor

Is Nicole's Pussy

Scherzinger her ne kadar "Gruptan ayrılmam söz konusu değil. Sadece kendimi ifade edecek solo albüm yapmak istedim" dese de herkes bunun anlamının ''onların zaten hiç bir fonksiyonu yoktu boşu boşuna aldığım parayı onlarla paylaşıyordum şimdi tek başıma çuvalla para götürebilirim'' demek olduğunu biliyor Pussycat Dolls'ta çözülmeler şimdiden başladı.


WEB SİTELERİ

nicole-scherzinger.org
www.pcdmusic.com

Mesajı son düzenleyen casanowa123 ( 19-03-07 - 00:21 )
 
Eski 16-11-13, 10:16 #65
Sewenhiil Sewenhiil çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Sanatçı Tanıtımları

bynogame
SCORPİONS
Scorpions, 1965 yılında gitarist Rudolf Schenker tarafından Almanya'nın Hanover şehrinde kurulmuş bir hard rock grubudur. Grubun kariyeri boyunca kadrosunda birçok değişiklik gerçekleşmesi ile birlikte Klaus Meine'in grubun tüm stüdyo albümlerinde vokal olarak yer almasına rağmen Rudolf Schenker grubun tek sabit elemanıdır. "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Send Me an Angel", "Still Loving You", ve "Wind of Change" gibi hit şarkılara imza attıkları 1982-1990 yılları arası grubun kariyerinin en başarılı dönemi olarak bilinmekte. Scorpions, 45 yıllık sahne hayatının ardından 2010'da çıkardıkları Sting in the Tail adlı albümleri ile birlikte gerçekleştirdikleri veda turnesinin ile emekliliğe ayrılacağını açıklamasına rağmen bu karardan daha sonra vazgeçildi.




Grup üyeleri

Bugünkü grup üyeleri
  • Klaus Meine - vokaller, geri vokaller, ritim gitar, perküsyon (1970-1981, 1981-günümüz)
  • Matthias Jabs - solo & ritim gitarlar, 6 & 12 telli akustik gitarlar, slide gitar, fatbody caz gitar, talk box, voice box (1978-1979, 1979-günümüz)
  • Rudolf Schenker - solo & ritim gitarlar, 6 & 12 telli akustik gitarlar, sitar, ebo, geri vokaller (1965-günümüz) solo & ritim gitarlar, solo vokaller (1965-1970, 1970-günümüz)
  • Paweł Mąciwoda - bas gitar, geri vokaller (2003-günümüz)
  • James Kottak - davullar, perküsyon, geri vokaller (1996-günümüz)
Eski grup üyeleri
  • Francis Buchholz - bas (1973-1983, 1984-1992, 1994)
  • Herman Rarebell - davullar, perküsyon (1977-1983, 1984-1995)
  • Ralph Rieckermann - bas (1993-2000, 2000-2003)
  • Lothar Heimberg - bas (1965-1973)
  • Wolfgang Dziony - davullar, perküsyon (1965-1973)
  • Joe Wyman - davullar, perküsyon (1973)
  • Uli Jon Roth - solo & ritim gitarlar, geri vokaller, solo vokaller "Polar Nights", "Fly to the Rainbow", "Dark Lady" şarkılarında (1973-1978)
  • Michael Schenker - solo & ritim gitarlar (1970-1973,1979)
  • Rudy Lenners - davullar, perküsyon (1975-1977)
  • Jürgen Rosenthal - davullar, perküsyon (1973-1975)
  • Ken Taylor - bas (2000)
  • Curt Cress - davullar, perküsyon (1996)
  • Jimmy Bain - bas (1983-1984)
  • Neil Murray - bas (1983-1984)
  • Bobby Rondinelli - davullar, perküsyon (1983-1984)
  • Barry Sparks - bas (2003)
  • Ingo Powitzer - bas (2003)
  • Don Dokken - solo vokaller, geri vokaller (1981)
Diskografi

Stüdyo albümleri
  • Lonesome Crow (1972)
  • Fly to the Rainbow (1974)
  • In Trance (1975)
  • Virgin Killer (1976)
  • Taken by Force (1977)
  • Lovedrive (1979)
  • Animal Magnetism (1980)
  • Blackout (1982)
  • Love at First Sting (1984)
  • Savage Amusement (1988)
  • Crazy World (1990)
  • Wind Of Change (1991)
  • Face the Heat (1993)
  • Pure Instinct (1996)
  • Eye II Eye (1999)
  • Moment of Glory (Berlin Philarmoniker ile, 2000)
  • Unbreakable (2004)
  • Humanity: Hour I (2007)
  • Sting in the Tail (2010)
  • Comeblack (2011)
Canlı albümler






KAYNAK : wikipedia
 
Eski 16-11-13, 10:25 #66
Sewenhiil Sewenhiil çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Sanatçı Tanıtımları

bynogame
MOBY



Moby (Richard Melville Hall),11 Eylül 1965’te New York'ta doğdu.

Gerçek adı Richard Melville Hall olan Moby, takma adını büyük amcası Herman Melville’in yazdığı Moby Dick adlı romandan aldı.

1965 yılında New York’da doğan Moby, müzik kariyerine 1980 yılında kurduğu ‘Vatican Commandos’ adlı punk grubuyla başladı.

Bu grupla “Hit Squad For God” adlı bir parçaya imza attı ve sonradan müzikal farklılıklardan dolayı bu gruptan ayrılarak kendi solo kariyerine yöneldi.

1985 senesinde New York’ta DJ’lik yapmaya başlayan Moby, 1989 senesinde Instinct Records ile anlaştı.

İlk çıkışını “Go” adlı parçayla yaşayan sanatçı, bu parçada David Lynch dizisi ‘Twin Peaks’den bir bölüm kullandı.

Parça, 1991 senesinde sanatçıyı İngiltere listelerinde ilk 10 içerisine sokarken, Moby de ilk kez ‘Top Of The Pops’ adlı programda sahne aldı.

Bu performans sonrasında da “The Story So Far” adlı ilk albümünü yayınlayan müzisyen, bu albümü sonradan “Moby” ismiyle yeniden piyasaya sürdü.

Albüm sonrası Prodigy, Aphex Twin ve Orbital ile turneye çıkan Moby, 1993 senesinde “Ambient” adlı 2. albümünü yayınladı ancak albüm çok önemli bir başarı elde edemedi.

Bu iki albüm sonrası Mute Records ile anlaşmaya varan Moby, 1995 senesinde çıkardığı “Everything Is Wrong” adlı albümle ilk kez adını müzik piyasasında duyurdu.

1996 senesinde bu albümün remix versiyonlarının yer aldığı “Everything Is Wrong: DJ Mix Album” adlı albümü çıkaran sanatçı, aynı sene “Rare: The Collected B-Sides 1989 – 1993” adlı derleme albümü yayınladı ve bu albümde yer alan “Thousand” adlı parça saniyedeki 1000 beat’lik hızıyla müzik tarihinin en hızlı parçası oldu.

1996 senesinde yayınlanan bir diğer albüm olan “Animal Rights”da Moby, elektronik müzikle rock müziği harmanlayarak dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Albüm sonrasında Red Hot Chili Peppers ile turneye çıkan sanatçı, aynı sene Voodoo Child ismiyle “The End of Everything” adlı albüme imza attı.

1997 senesinde “I Like to Score” adlı derleme albümle çeşitli filmler için hazırladığı parçalara yer veren Moby, bu albümde yer alan James Bond filmi “Tomorrow Never Dies” için yazdığı “James Bond Theme” adlı parçasıyla büyük beğeni topladı.

1999 senesinde “Play” adlı albümle ilk gerçek çıkışını yakalayan Moby, albümden çıkan single “Porcelain” ile İngiltere listelerinde 5 numaraya kadar ulaştı. 1999 senesinin en başarılı albümlerinden biri olarak kabul edilen “Play”, şu ana kadar dünyada 10 milyon kopya satmayı başararak sanatçıyı dünya çapında bir yıldız haline getirdi. 2000 senesinde bu albümün b-side’larından oluşan “Play: The B Sides” adlı albümü piyasaya süren sanatçı, bu albümde yer alan “South Side” adlı parçada Gwen Stefani ile birlikte çalıştı ve parça single olarak yayınlanarak albümün satışlarının yükselmesinde büyük rol oynadı.

2001 senesinde bir rock festivali olan ‘Area: One Festival’da sahne alan Moby, 2002 senesinde “18” adlı albümünü yayınladı. Bu albümde, diğer albümlerden farklı olarak eski melodileri olgun ritimlerle birleştiren sanatçı, albümden en önemli başarısını “We Are All Made Of Stars” adlı single ile yakaladı. Albümde yer alan “Sunday (The Day Before My Birthday)” adlı parçayı 2001 senesinde meydana gelen terörist saldırılarına ithafen yazdığını belirten sanatçı, albümde Azure Ray, MC Lyte, Angie Stone ve Sinéad O’Connor’ı konuk müzisyen olarak bulundurdu. 2002 senesinde MTV’de “Senor Moby’s House Of Music” adlı programa hayat veren sanatçı, 2003 senesinde de “18” adlı albümün b-side’larından oluşan “18 B Sides” adlı albümü hayranlarına ulaştırdı. Aynı sene Türk hayranlarını da unutmadı ve Moby, 14 Haziran 2003’te sevenlerine unutulmayacak saatler yaşattı.

2004 senesinde yine Voodoo Child ismiyle “Baby Monkey” adlı bir albüme imza atan Moby, 2005 senesinde “Hotel” adlı albümünü piyasaya sürdü. Kayıtları sanatçının New York’taki ‘Electric Lady’ stüdyolarında yapılan albümde diğer albümlerden farklı olarak Moby kendisine ait hiçbir vokal sample’ı kullanmadı. Vokal desteğini Laura Dawn’dan alan sanatçı, ayrıca albümde New Order’ın “Temptation” adlı parçasını da yorumladı.

“Hotel” albümü sonrasında İngiltere turnesine çıkan Moby, 2005 senesinde Joaquin Phoenix’in sunduğu ödüllü belgesel “Eathlings” ve 2006’da Richard Kelly’nin filmi “Southland Tales”ın müziklerini hazırladı. 2006 senesinde “Go: The Very best Of Moby” adlı derleme albümü piyasaya süren sanatçı, bu albümde “New York, New York” adlı yeni bir parçayı sevenlerine sundu. Parçada, Blondie’den Debbie Harry sanatçıya eşlik ederken, Moby en son 80’ler grubu The Bongos’un 2007 senesinde çıkması beklenen albümünde yer alacak “The Bulrushes” adlı parçada gruba katkıda bulundu.







Albümleri



Stüdyo Albümleri


Derlemeleri


Remixleri

Voodoo Child


  • 1991 "Voodoo Child"
1994 "Demons / Horses"
1995 "Higher"
1996 "Dog Heaven"
2003 "Light Is In Your Eyes / Electronics"
2003 "Take It Home / Strings"
Diğer


  • 1983 "Hit Squad For God EP" (as Vatican Commandos)
1983 "Just a Frisbee" (as Vatican Commandos)
1989 "Time's Up" (as The Brotherhood)
1990 "Rock The House" (as Brainstorm and Mindstorm)
1991 "Drug Fits The Face" (as Barracuda)
1991 "U.H.F." (as U.H.F.)
1995 "Why Can't It Stop?" (as Lopez)
1996 "Emptiness" (as Lopez)
1996 "Sugar Baby" (as DJ Cake)
1998 "4 Lights" (as The Pork Guys)
1999 "Split" (with Schaumgummi)






KAYNAK : wikipedia
 
Eski 16-11-13, 23:51 #67
ForJustice. ForJustice. çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Sanatçı Tanıtımları

bynogame
Konu 2006 tarihinden kalma.Yeni bölüm açılırsa ne kadar hit alacağını belirlemek amacı ile güncel olarak açılmış bir konu var onun için konuyu kilitliyorum.
 
Kapalı Konu

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 03:20
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Tatil


bynogame