bynogame

bynogame


Bilgi

Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 01-11-06, 12:12 #41
cafenetland cafenetland çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen @zrael18 Mesajı Göster
Dostum ne yalan söyleyeyim ben inanmadım bu arabanın 2000YTL olduguna.... ama araba güzel hayırlı olsun...


sorun degil pasam hemen kanitlariz. buyur siteden bi kac ornek sana

http://www.blocket.se/vi/9891762.htm?ca=23_6_s
bu adresteki arac 13500 kron yani 2000 ytl nin biraz ustunde. bu arada 5 kron = 1 ytl

inanmiyosan merkez bankasi doviz kurlarindan isvec kronuna bakabilirsin. 0.200 ytl civarinda olucak.

http://www.blocket.se/vi/9868972.htm?ca=23_6_s
bu arac use 1000 ytl.- inanmazsan hemen tikla linki.

http://www.blocket.se/vi/9773487.htm?ca=23_6_s
bak bu arac ise 500 ytl. 87 model ama yine de ucuz diimi.


baska ornek lazimmiydi inanman icin. bu arada beni taniyan tanir bosyere biseyi soylemem. 2000 ytl ye aldim diyosam 2000 ytl dir. daha da inanmadiysan sana daha boyle binlerce araci yigarim onune.

neyse iyi dilekleriniz icin tesekkuler.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 12:18 #42
cafenetland cafenetland çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Cvp: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen bodensee Mesajı Göster
haklisn m3 lüxe kacar biraz ama sen yazmissinya buralarda arabalar ucuz diye kron mron bilmem bizim burda m3 20-30bin euro arasi degisir ama vr6 2000euro yakit isine gelirse bmw vr6ten asagi yakit yakmaz benden golf vr6 var ibre devamli 260ta full depo 500km yol gidiyor adam gibi süren bi birisi 600de yapar 700de ayrica vr6 motor en az ariza yapan motorlardir bmw cocuk gibidir devamli ilgi alaka ister ama zevkler ve renkler tartisilmaz
arabanin fotograflarindan temizligi belli km side azsa garaj arabasidir. senin buna verdigin para tr parasi 2milyar yani 1000euro
arac 160.000 de. ewet araba garaj arabasi cunku bu aldigim sahibinden onceki sahibi yasli bi isvecliymis. yasli insanlari bilirsin avrupada. ununu elemis elegini asmis insanlardir. para icinde yuzerler lux evleri lux arabalari vardir. ama arabayi cok mecbur kalmadikca garajdan disari cikarmazlar.

bu arada bi audi sahibi olmana cok sevindim. audi dedim mi benim icin akan sular durur., bundan onceki aracim 93 model v6 audi 100 du. audinin buyuklugunu bana kanitlayan arac oldu.

neyse lafi uzatmaya gerek yok. arabalar isvecte ucuz kismetse ilerde daha iyi bi araba almak istiyorum tercihim ilk olarak audi olucak eger olmazsa bmw olucak.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 12:58 #43
xcx xcx çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
paylaşım için teşekkürler
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 21:52 #44
..braveheart.. ..braveheart.. çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah..iyi, güzel ve sağlıklı günlerde sevdiklerinle beraber binmen dileğiyle...Allah kaza bela vermesin...
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 22:06 #45
cafenetland cafenetland çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ..braveheart.. Mesajı Göster
Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah..iyi, güzel ve sağlıklı günlerde sevdiklerinle beraber binmen dileğiyle...Allah kaza bela vermesin...

cOK tesekkur ederim canim arkadasim bu guzel dileklerin icin.

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen xcx Mesajı Göster
paylaşım için teşekkürler

pek paylasim sayilmaz ama neyse sen de sagol
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 23:11 #46
pluse pluse çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ..
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 23:15 #47
Hain Köfte Hain Köfte çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
kazasiz belasiz
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-06, 23:58 #48
tomastr tomastr çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
Hayırlı olsun.işallah ilerde m5 alırsın.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-06, 08:07 #49
goodlookingboy goodlookingboy çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
hayırlısı olsun kazasız belasız hep iyi günlerde kullan.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-11-06, 17:47 #50
REVENGER REVENGER çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
hayırlı olsun ne diyelim benin yaşım 18 olsun oraya gelip araba alıcam
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-06, 00:33 #51
agresifff agresifff çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız güzel günlerinde binersin inşallah Burada o arabalar bu fiyata olsa galeri açarım
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-06, 00:51 #52
-Hγρиoτίс- -Hγρиoτίс- çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
güzeLmiş ALLah kazasız beLasız sürmeyi nasip etsin
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-06, 10:15 #53
geronimo53 geronimo53 çevrimdışı

bynogame
Varsayılan C: Son Arabam BMW 518 I ( IYI DILEKLERINIZI BEKLIYORUM )

bynogame
hayırlı uğurlu olsun birader. araba temize benziyor resimden ki sende öyle diyorsun. hele fiyatını görünce delirdim. ne diyelim darısı başımıza.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 04:00
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Tatil


bynogame