Forumları Okundu Yap |
![]() |
#1 |
SonyEricsson t610 ve t630 hakkında neler biliyorsunuz? beni bu telefonların iyi ve kötü yönleriyle ilgili bilgilendirebilir misiniz? yakın zamanda almayı düşünüyorum. kaçak alırken nelere dikkat etmek gerekir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Evil Eye sana tek bişi soliim. Direk t 630 al...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
evil eye ben t610 kullanıyorum hemde kaçak aldım. neyse.. bence kaçak alırken bişeye dikkat etmene gerek yok. ben gittim beşiktaşa bi iki yer gezdim fiyat aldım. sonra öğrendim ki bi orjinel pillisi varmış bide orjinal olmayıp yan sanayi pille satılanlar varmış. arasında ben aldığım zamn(3 ay önce) 20 m,lyon fark vardı. tabi ne kadar doğrudur bilmem. 20 milyon için deymez dedim orjinal pillisini aldım. ben aldım 2-3 hafat sonra t630 çıktı. buda benm şansıma. =( ama aralarındaki tekk fark ekran farkı. t630 da çektiğin fotolar 610 göre daha canlı rengde çıkıyo. ama bilgisayara attığında hiç bi fark yok. sadece telefon ekranında farkı anlayabiliyosun. o yüzden sen bilirisn. ama ikiside çok güzel telefon bence. hee bu arada bişi sölim AWARDS 2004 GSM teknoliji ödülünüde sony-ericsson t610 almış yanılmıyosam.
http://www.gsmworld.com/news/press_2...ess04_12.shtml bu siteye bi göz atarsın... ikiside ii telefon ama ben olsam 610 mu 630 dersen 630 derim.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
1 hafta oldu T630 alalı , çevremde begenmeyen yok telefonu , tek eksiği radyo başka hiç bir eksiği yok birde video kayıt olsa cok iyi olurdu , T630 gerçekten cok iyi telefon öneririm ..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
610 ile 630 arasindaki tek önemli fark ekrani,630da tft var,610da ise stn!!!
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
610 ile 630'un kaçağı ne kadar ?
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
ankara maltepe pazarında araştırdım. t610 kaçaklar en düşük 410 milyon ama genelde 425 diyorlar
gartantili 500 milyona buldum t610 ile t630 arasında 50-60 milyon fark var |
|
![]() |
Cevapla |
Konu Araçları | |
|
|