Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 24-01-23, 12:11 #1
Time Traveler Time Traveler çevrimdışı
Arrow macOS Ventura 13.2 kullanıma açıldı! İşte yenilikler

Güvenlik güncellemelerine odaklanan Apple, macOS Ventura 13.2'yi kullanıcıların kullanımına sundu.



Apple'ın bir süredir beklenen güncellemesi yayınladı.
MacBook'larda güvenlik iyileştirmeleriyle sunulan macOS Ventura 13.2, kullanıcıların yaşadığı bazı sorunları da gidermeye geliyor.

Apple'ın bizzat yaptığı açıklamaya göre güvenlik açıkları bu güncelleme ile çözüldü. Genel olarak cihazların performansını iyileştirmeye odaklanan güncelleme, Freeform ve VoiceOver gibi hizmetlerin sorunlarını çözüyor.



Bütün kullanıcıları etkilemese de yeni güncelleme bazı kullanıcıların yaşadığı bataryanın hızlı bitmesine ve ekran titremesine neden olan sorunları da çözüyor.

GÜNCELLEMENİN SUNDUĞU DİĞER YENİLİKLER
  • Apple Kimliği için Güvenlik Anahtarları, kullanıcıların oturum açmak için fiziksel bir güvenlik anahtarı gerektirerek hesaplarının güvenliğini güçlendirmelerine olanak tanır.
  • Apple Pencil veya parmağınızla oluşturulan bazı çizimlerin, panoda görünmeyebileceği Freeform’daki sorunu düzeltir.
  • Yazarken VoiceOver’ın sesli geri bildirim sunmayı durdurmasına neden olan sorunu düzeltir.
Kaynak
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 21:35
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz.