Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 23-12-06, 03:10 #41
phoenix_tr phoenix_tr çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...


Ellerine sağlık dostum müthiş bir emek var ve müthiş bir paylaşım olmuş.
benim bir sorum olacak, Php-Fusion'a entegrasyonu mümkün müdür acaba? mümkünse nasıl yapabilirim?
Kolay Gelsin
__________________
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-06, 10:47 #42
FeLix_ FeLix_ çevrimdışı
66 C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...


Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen phoenix_tr Mesajı Göster
Ellerine sağlık dostum müthiş bir emek var ve müthiş bir paylaşım olmuş.
benim bir sorum olacak, Php-Fusion'a entegrasyonu mümkün müdür acaba? mümkünse nasıl yapabilirim?
Kolay Gelsin
Vallahi tam bir bilgim yok aradım ve yine birşey bulamadım.

Destek sitesini bulabildim sadece
PHP-Fusion Türkiye Forever


belki burada birşeyler bulabilirsin
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-06, 14:37 #43
phoenix_tr phoenix_tr çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...


İlgin için çok teşekkür ederim ß ı r k a n oraya da bi soralım
Kolay Gelsin
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-06, 14:33 #44
sezoakbil sezoakbil çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum....Lütfen.....

[IMG]http://img183.**************/img183/3043/hatahm6it9.jpg[/IMG]
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-12-06, 09:55 #45
sezoakbil sezoakbil çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Arkadaşlar ben smf 1.0.8 i kurdum.1.1.rc3 e upgrade için dosyaları ftp den siteye ötekilerinin üzerine yazdım. www.site.com/forum/upgrade.php dediğimde alttaki hata
[IMG]http://img147.**************/img147/7528/hatazq4.jpg[/IMG]

Siteye Girmeye Çalıştığımdaysa altttaki hatayı veriyor....Ne olur Allah (c.c) rızası için yardımlarınızı bekliyorum......

[IMG]http://img144.**************/img144/1972/hata2tp5.jpg[/IMG]
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-12-06, 22:44 #46
izmirli_ izmirli_ çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

sezo akbil 1.ci resimdeki hatanın çözümü için settings.php nin izinlerini 777 yap

2.ci resim içinde çerezlerini temizle tekrar giriş yapmayı dene
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-01-07, 18:00 #47
ethembey ethembey çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Unable to load Themes/default/index.template.php!

forum anasayfasında bu yazıyo sebeb.???
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-07, 21:55 #48
</pn> </pn> çevrimdışı
Varsayılan Sayfanın En Altına Toplist,Reklam,Banner Takas

Önizleme

[IMG]http://img72.**************/img72/273/ads305zhm9.th.gif[/IMG]

ÇölAteşinde denendi çalışıyor diğerlerindede calısması lazım

Thema/Col_Atesii/Boardİndex.templte.php acın sayfanın altında
}
?>

bulun üstüne kodları ekleyin.

PHP Code:
//Sayfanın Altında Tek Tabloda Sponsor Bağlantı, Link Takas, Banner takas, Toplist by LordSebo..
echo 
  
<div class="tborder" '
$context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? 'style="width: 100%;"' '''>
    <table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="bordercolor">
  <tr>
   <td width="100%" colspan="5" class="catbg" height="24">
    <font color="WHITE"><b><Center>||| WwW.PcKoLiK.OrG |||</Center></b></font></td>
  </tr>
  
  <tr class="titlebg">
 <td width="16" align="center"><font style="font-size: 8pt">Reklam (Tıklarsanız Seviniriz)</font></td>
 <td width="6%" align="center"><font style="font-size: 8pt">Dost Linkler</font></td>
 <td width="29%" align="center"><font style="font-size: 8pt">Banner Takas</font></td>
  <td width="6%" align="center"><font style="font-size: 8pt">Toplistler</font></td>
  </tr>
  <tr bgcolor="#ffffff">
    <td width="15%" class="windowbg2" align="center">
              <Center>
                
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-3150744754262072";
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;
google_ad_format = "300x250_as";
google_ad_type = "text_image";
google_ad_channel = "";
google_color_border = "000000";
google_color_bg = "000000";
google_color_link = "FFFFFF";
google_color_text = "CCCCCC";
google_color_url = "999999";
//--></script>
<script type="text/javascript"
  src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
            </Center>
      </marquee>
    </td>
    <td width="4%" align="center">
      
        <center><a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>
<a href="http://www.pckolik.org" target="_blank"><font size="1">PcKoLiK</font><br>

</center>
      </marquee>
    </td>
    <td width="29%" align="center" height="75%">
          
    
    <td width="7%" align="center">
      <marquee behavior="Scroll" direction="up" height="75%" scrollamount="1" scrolldelay="75" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">
        <Center>

<!--myliste Banner kodu basla-->
<a target="_blank" <a href="http://www.myliste.de/">
<img src="http://www.myliste.de/button.php?u=pckolik" alt="MyListe.de Toplist Kaliteli Siteler Toplulugu" border="0" />
</a><!--myliste Banner kodu bitti-->

<!-- adres.gen.tr Kodu -->
<a href="http://www.adres.gen.tr/?*****=28139" target="_new">
<IMG ALT="Görevimiz sizi doğru adrese ulaştırmak." 
SRC="http://www.adres.gen.tr/img/logo88x31.gif" BORDER="0"></a>
<!-- adres.gen.tr Kodu --><br />        



<table border=0 width=1 height=1 cellpadding=0 cellspacing=0><tr><td><a href="http://www.sander.es"><img src="http://contadores.pagerank-tracking.com/ztau2.php?ida=-297258780" border="0" alt="Sander" height="17" width="18"></a></td><td><a href="http://www.olerentals.com/pais-espana-XESX-pensiones.html"><img src="http://contadores.pagerank-tracking.com/tau2.php?ida=-297258780" border="0" alt="Pensiones" height="17" width="18"></a></td><td><a href="http://www.guiaweb.org/tiendas.php"><img src="http://contadores.pagerank-tracking.com/hun2.php?ida=-297258780" border="0" alt="Tienda"  height="17" width="18"></a></td><td><a href="http://www.olerentals.com/pais-espana-XESX-camping.html"><img src="http://contadores.pagerank-tracking.com/zen2.php?ida=-297258780" border="0" alt="Camping" height="17" width="18"></a></td><td><a href="http://becas.practicas.org"><img src="http://contadores.pagerank-tracking.com/ein2.php?ida=-297258780" border="0" alt="Becas"  height="17" width="18"></a></td></tr></table>

<a href="http://www.webalem.org">
<img src="http://www.webalem.org/button.php?id=1643" border="0" />
</a>



        </Center>
      </marquee>
    </td>
  </tr>
</table>
</div></div>
<tr bgcolor="#ffffff">'

  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-07, 21:59 #49
</pn> </pn> çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Hızlı Kayıt

(Admin panelinden uye olma seceneklerinden resim dogrulamayı iptal edin.

Boardindex.template.php de
Bunu bulun
PHP Code:
    // Show the news fader?  (assuming there are things to show... 
Altına ekleyin
PHP Code:
// hizli kayit NeHaR

if( $context['user']['is_guest'] )
{
echo 
'

<table border="0" width="100%" class="tborder" cellspacing="' 
, ($context['browser']['is_ie'] || $context['browser']['is_opera6']) ? '1' '0' '" cellpadding="3" style="margin-bottom: 2ex;">
            <td width="100%" align="center" class="catbg" height="18">
           <font color="#FFFFFF"><b>10 Saniyede Kayıt Olabilirsiniz !</b></font></td>
           </table>

           <div class="tborder"><center><div valign="center" class="windowbg2"><form action="'
$scripturl'?action=register2" method="post" style="margin: 0px 1px 1px 0; text-align:center;" name="creator" id="creator">
           <table>
           <tr>
           <td colspan="20"><strong><center>Forumdan Yararlanmak ve Mesaj Yazabilmek İçin 10 sn. Üye Olabilirsiniz...</center></strong></td>
           </tr>
           <tr>
           <center><td>Kullanıcı Adı</td></center>
           <td><input type="text" name="user" size="15" maxlength="30" /></td>
           <td>Sifre:</td>
           <td><input type="password" name="passwrd1" size="15" /></td>
           <td>Tekrar Şifre: </td><td><input type="password" name="passwrd2" size="15" /></td>


           <td>E-mail adresi:</td>
           <td colspan="2"><input name="email" type="text" /></td>
           <td colspan="3"><input name="regagree" type="hidden" value="checked" /></td>
           </tr>
           <tr>
           <td colspan="9" align="center"><input type="submit" value="Uye Ol" /></td>
           </tr>
           </table>
           </form></div></center></div></br>'
;
           }
           
// hizli kayit bitti)) 
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-01-07, 19:01 #50
TeqSlahJor TeqSlahJor çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

PayLaŞıM İçİN TeŞeKKüRLeR
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-01-07, 00:03 #51
alexx20 alexx20 çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

bişey sormak istiyorum teşekkürler olan dosyayı indirdim ancak burda belirtilen dosyayı yükleyin diyor bu dosya hangisi oluyor??Birde bunu nasıl yüklerim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?o resmi değiştirmemiz mümkün mü?yerine kendi yaptığım bişey koysam?Şimdiden teşekkürler
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-01-07, 00:05 #52
vahset2 vahset2 çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

ellerine sağlık dostum repledim!
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-02-07, 22:58 #53
coolike coolike çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Abi Çok Sag oL yaa siteme koyucam


www.bilgilerinefendisi.com


yeni açtık Yenilikler yapmak istiyorum birazz
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-02-07, 23:45 #54
.iBQ. .iBQ. çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Müthiş bir paylaşım eline sağlıkk emğine sağlık Birkan !
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-07, 00:00 #55
Paşalı Koçak Paşalı Koçak çevrimdışı
Post C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

bilgiler için tşkler Smf yi sewmiyorum ben mybb ve vbulten en güselleri
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-02-07, 08:49 #56
denizonline denizonline çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ß ı r k a n Mesajı Göster
Yeni Üye Geldiğinde Ücretsiz Cebinize haber Gelsin



*Yeni kullanıcının adını
*Kaçıncı Üye olduğunu (Toplam kaç tane üyeniz olduğunu)
*Üye tarihini


öğrenebilirsiniz. Bunun için herhangi bir mod gerekmiyor. resimde olanları uygulamanız yeterlidir..





[IMG]http://img294.**************/img294/9977/24szue3.th.jpg[/IMG]

054********@mms.telsim.com.tr

ilk önce e-posta adresini şeklideki gibi düzeltiyorsunuz..

*telefonunuzun mms uyumlu ve ayarları tam olmalıdır..
[IMG]http://img294.**************/img294/7079/10nf3gu9.th.jpg[/IMG]

sonra admin panelinden resimdeki gibi ayarlamaları yapıyorsunuz...


bunun turkcelll için olanı varmı acaba
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-03-07, 21:58 #57
dykmen dykmen çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

Ben helm kullanıyorum joomlayı (1,0,12) hosta attım, phpmyadminden veritabanını oluşturdum, kuruluma geçtiğimde veritabanı bilgilerini giriyorum okeyledikten sonra 'veritabanı işleminde bir hata oluştu devam edemezsiniz.' uyarısını alıyorum. Hata bilgisi bölümünde bir sürü sql=le başlayan yazı var. Bu sorunun neden olduğunu ve nasıl düzeltilebileceğini söyleyebilecek birisine minnettar olacağım. Bu sorun beni baya bir uğraştırdı... Şimdiden teşekkürler.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-03-07, 16:04 #58
MusTi MusTi çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

ya smf için youtube kod var mı acaba çok lazımd forma ekleyecmd
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-07, 01:23 #59
1aragorn1 1aragorn1 çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

benimde bir smf forum sitem var bazı üyeler özel mesaj gönderemiyorlar her üye değil genelde yeni üyeler özelmesaj gönderemiyor bu sorunu nası çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-07, 01:30 #60
1aragorn1 1aragorn1 çevrimdışı
Varsayılan C: SMF Forum Sistemi | Anlatımlar,Modlar,Temalar...

benimde bir smf forum sitem var bazı üyeler özel mesaj gönderemiyorlar her üye değil genelde yeni üyeler özelmesaj gönderemiyor bu sorunu nası çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 10:28
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası. Tatil
Copyright © 2018