Eski 10-05-04, 15:36 #1
korsan26 korsan26 çevrimdışı
Unhappy cd-romu setup da gösterememe problemi

Arkadaşlar elimde p133 ıbm bilgisayar var normal çalışırken bir gün cd-rom
windows'da görünmüyor. ne yaptım ne ettiysem görmüyor. setup ayarlarından tutunda herşeyi denediğimi sanıyorum cd-rom başka bir bilgisayarda gayet düzgün çalışıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-04, 15:41 #2
dark159 dark159 çevrimdışı
Varsayılan Cvp: cd-romu setup da gösterememe problemi

Aynı olay bende de oluyor pc'm ozellikleri imzada var.
Sanırım dusuk model pc lerde oluyor bu olay.
ben CD-Rom u biras içeri ittirerek hallediyorum bazen bios dan ayarları bozup normale getiriyorum geliyor.
Yani saçma saçma seyler yap duseliyor, ama buyuk olasılıklar kasanın içinden elektirik kablosunda sorun olabilir.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-04, 16:55 #3
arachnida arachnida çevrimdışı
Varsayılan Cvp: cd-romu setup da gösterememe problemi

1- Cd rom herhangi bir nedenden dolayı bozulmuş olmasını başka bir cd rom takarak dene
2- Data kablosunun bozulmuş olması başka bir data kablosu ile dene
3- elektrik kablosunun değiştir yani boşta başka soket varsa onları tak
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 05:45
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Tatil