Kapalı Konu
 
Konu Araçları
Eski 04-04-18, 23:17 #1
masina masina çevrimdışı
Varsayılan Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum


Merhaba herkese arkadaşlar ben 20 yaşındayım bu sene üniversiteye yeni başladım. Evet anlatıcaklarımı kınayacak birileri varsa lütfen cevap yazmasın ben yardım almak istiyorum sadece eleştirilmek değil.
Benim bir sevgilim var ve bu erkek . Onunla beraber birşeyler yaşadık ben onu seviyorum oda bana çok iyi davranıyor ama sorun şu ki onun kız sevgilisi de var ve bu konuyu açınca sanki benden vazgeçebilirmiş ama ondan vazgeçemezmiş gibi davranıyor sizce ne karar vermeliyim çok kötü hissediyorum onsuzda mutsuzum onun bu tavırları varken de çok mutsuzum lütfen yardım edin. aynı sınıftayız Bende erkeğim !
__________________

Mesajı son düzenleyen masina ( 04-04-18 - 23:40 )
 
Eski 04-04-18, 23:24 #2
free kurd free kurd çevrimiçi
Varsayılan C: Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum


evlenmeden bisey yasamak iyi değil.
gel gelelim hayatta hiç biseyin garantisi ve cidyeti yok.
senide arada kullanmıs dersini alıp önübe bak.
 
Eski 04-04-18, 23:26 #3
Mehmet KAYA Mehmet KAYA çevrimdışı
Varsayılan C: Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum


yapacak pek bir şey yok önüne bak.
 
Eski 04-04-18, 23:27 #4
unbel1evabl4 unbel1evabl4 çevrimdışı
Varsayılan C: Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum

unut gitsin dostum
 
Eski 04-04-18, 23:40 #5
masina masina çevrimdışı
Varsayılan C: Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Mehmet KAYA Mesajı Göster
yapacak pek bir şey yok önüne bak.
Onu bırakmalı mıyım ?
 
Eski 04-04-18, 23:41 #6
masina masina çevrimdışı
Varsayılan C: Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen free kurd Mesajı Göster
evlenmeden bisey yasamak iyi değil.
gel gelelim hayatta hiç biseyin garantisi ve cidyeti yok.
senide arada kullanmıs dersini alıp önübe bak.
O erkek ben erkek ben günahı düşünmüyorum zaten akide dersi verme !
 
Eski 05-04-18, 00:56 #7
Kara Kara çevrimdışı
Varsayılan C: Çok zor durumdayım aşkıma çare bulamıyorum

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen masina Mesajı Göster
Evet anlatıcaklarımı kınayacak birileri varsa lütfen cevap yazmasın ben yardım almak istiyorum sadece eleştirilmek değil.
Konut Kilitli
Lütfen bölüm kurallarını inceleyiniz.

2- Gerçek kişilere bağlı, Sevgi ve Aşk' a yönelik problemler için yardım amaçlı konular açılmalıdır.

Aşk Doktorunuz Bölümü Kuralları - LÜTFEN OKUYUNUZ!
 
Kapalı Konu

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Taglar
ben, çok, lütfen, onun, yardım

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 21:39
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası. Tatil
Copyright © 2018