Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 11-09-10, 00:18 #21
ProfondaPaura ProfondaPaura çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor


işin zor senin
__________________
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-10, 05:17 #22
PuSAt PuSAt çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor


yazdıklarında samimi isen eğer seviyorsun ileridede pişman olmazsın bence yazdıklarında samimi isen eğer..
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-10, 03:55 #23
sponec95 sponec95 çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor


Genelde hep bu yüzden bir taraf bahane bulup ayrılır .
Yok o der yok bu der bahane bulup ayrılır ama en büyük yanlışı yapar bilmezki.

O çirkin dediğin kızın içi gibi bir kızı bir daha bulamazsın..

Ayrıca O çirkin dediğin kız gün gelir önünden bir geçer azın yere düşer Pişman olursun.
(belki ileride onuda bulamazsın tipine güvenme)
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-10, 03:40 #24
TheRollingStone TheRollingStone çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor

Yanliz Düşünüyorsun Fazla Kaptırma Derim sadece Gelip Gecici Bir Hevestir kendi Düşüncelerinle Bunu Belli Ediyorsun Zaten.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-10, 14:04 #25
Musician Melih Musician Melih çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor

Kız güzelliqiyle degil kendi askıyla büyülemis seni...

Eger kız ahı aldıysan onun da etkisi olabilir.Diger cıktıkların ahlandıysa sana cirkin bi kız bile sana güzel görünebilir.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-10, 14:20 #26
soyugur soyugur çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor

" Güzelim diye övünme bir sivilce yeter . Zenginim diye sevinme bir kıvılcım yeter " Biz insan oğlunun neden güzellikten anladığı sadece sıfat güzelliği ile sınırlı bir türlü anlamış değilim bu meseleyi . Eğer kalbi güzelse yeterde artar bile mutlu olman için . Hem tabiatın kuralıdır . Şöyle çevrene bi göz gezdir bakalım . " Ulan adam çok yakışıklı sevgilisi de dünyalar güzeliymiş " dediklerin mi fazla , " Yuh be kardeşim bu ikisi olmuş mu . Adam/Bayan çok güzel/yakışıklı ama bayan/adam çok tipsiz be " dediklerin mi daha fazla Tabi bu işin esprisi . Eğer kalbini okşadıysa yarin artık vazgeçmen pek mümkün değil kardeşim . Sahip olmadıkları ile yargılama , sahip oldukları ile kalbinin en sağlam yerine bağla . Bağla ki kaçıp gitmesin sevdiğinden ayrı kalma derim ben .


Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Ruffles06 Mesajı Göster
Elalemin dediklerini filan boşver kardeşim onlar herşeyi bilirler zaten sen bildiğin yoldan git ben daha önce çirkin diye başımdan atmıştım yaptım öyle hata sonradan fıstık gibi kız olmus
Ve bunu da sakın unutma . Bugün onu bırakırsan çirkin diye , yarın çok koşarsın peşinden güzelim nolur diye .
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-10, 14:27 #27
mathilda90 mathilda90 çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor

kesinlikle vazgeçmemelisin.....
bu devirde böyle sevebilecek birisi kolay kolay bulunmuyor
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-10, 15:01 #28
DjTiésto DjTiésto çevrimdışı
Varsayılan C: Çip çirkin kıza tutuldum olmaz diyorum bu çirkin diyorum sanki kalbim bana kızıyor

" Çip Çirkin " dedi xD

Bence kutuna git ileride büyük çıkabilir. Çirkin kız olmaz aslında bakımsız kız da olmaz. Bence yaramaz kız olur o ayrı konu şu an zamanı değil xD

Demem o ki risk al bir ömür ya çok mutlu ol ya da genç öl xD



İzleyebilirsen Angelia'yı izle xD film adı üstteki resim.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



Tüm saatler GMT +3. Şuan saat: 08:32
(Türkiye için artık GMT +3 seçilmelidir.)

 
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası. Tatil
Copyright © 2018