Bazı insanlar kaybetmeye dayanamazlar, her zaman kazanmak isterler.Bende bu tip insanlardan biriyim. Her zaman kendimi rating sıralamasında en yukarda gormek isterim. Bu sebeple Yahoo! oyunlarında nasıl hile yapılabilecegini uzun sure dusundum ve kendime gore birkac yol buldum.
Nasıl?: Eger sadece rating istiyorsanız , iste size basit bir taktik. 2 tane degisik web browser acın(Ornek:1 netscape ve 1 internet explorer) ve 2 siylede Yahoo! games e baglanın. Eger yoksa 2 degisik account acın. Daha sonra accountlarınızın her 2 siylede istediginiz oyunda aynı room a baglanın. Ve iste 2 degisik account la aynı oyuna baglısınız. Burdan sonrasını heralde tahmin edersiniz. Kendi kendinize oynayarak istediginiz kadar rating alın. Ancak bana gore bu metot gercek bir hacker olmak isteyenler icin biraz lame. Ustelik bu yolu kullanarak rating kazandıgınız profile ınıza bakıldıgında anlasılabilir. Bu sebeple ogrenmek isteyenler icin bir kac metot daha yazmayı uygun gordum. İste size rakibinizi deli edecek bir taktik! Ancak sanırım sadece backgammon da ise yarıyor. Bildiginiz gibi Yahoo! games te oyunu ortasında burakmak istiyorsanız size 3 secenek sunulur:"quit and forfeit" oyunu hukmen mağlup olarak bırakmak icin, "quit and save" oyunu kaydetmek ve baska bir zaman devam etmek icin, "quit and cancel" oyunu bitirmek ve sonucun rating lere yansımaması icin. Ancak "quit and save" ve "quit and cancel" seceneklerini kullanabilmek icin rakibinizin onayı gerekmektedir.Simdi , yapmanız gereken su: Hızlı bir sekilde rakibinize yaklasık 20 kere "quit and save" ve "quit and cancel" seceneklerini secerek onay isteyin. Dogal olarak rakibiniz bunların hepsine no diyecektir.(Eger yes derse zaten pacayı kurtardınız demektir.) Rakibinize bu onay isteklerini yolladıgınız zaman surekli no secenegine basacaktır. Bu anda backgammon da bulunan "double" secenegine basın. Eger rakibiniz bu istege no derse, oyunu kaybediyor. Karsınızdaki insan sizin isteklerinize surekli no dedigi icin yanlıslıkla "double" isteginize de no diyecek ve oyunu kaybedecektir. Bu gercekten cok etkili bir yol. Eger "double" gibi bir secenek backgammon dan baska oyunlarda da varsa , bu metodu kullanabilirsiniz. Bunun dısında rakibinizin bilgisayarını kilitlemeyi de deniyebilirsiniz. İcq dan e-mail bolumune
rakibinizin_nickname_i@yahoo.com yada nickname bolumune direk Yahoo! kullandığı nickname i yazarak uin sini bulma ihtimaliniz var. Eger onu bu yolla bulabilirseniz listenize alın ve igmp nuke gibi bir saldırı kullanarak rakibinizin bilgisayarını kilitleyin. Bu sekilde hukmen galip sayılabilirsiniz.
Sonuc: Acıkcası Yahoo! daki oyunları oynarken baskalarının bana bir oyun ustası gibi davranması hosuma gidiyor. Bu yolları kullanarak sizde rating listesinde 1 numaraya oturabilirsiniz