|
C: 3 Harfliler Nazar
Bu video, Divo TV Private Limited adlı iş ortağına ait olan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği bir içerik barındırıyor Tayland izin vermiyor anlaşılan
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen MHMT DMRC
Abi, ben filmdeki olayın gerçekliğinden öte, olay örgüsünü yani senaryosunu çok beğeniyorum. Alper Mestçi, korku ile birlikte dram işliyor genelde bu filmlerde. Mesela siccin 2' de bir sahne vardır. Korkuyu geç, üzütüden ağlayacaktım nerdeyse 
Bu adamın cin tasvirleri ve senaryoları çok güzel. Hani cem yılmaz diyor ya gemicilik zihniyetiyle titanik izlenmez, diye.
Reel hayat düşüncesiyle izlenirse, tabiki saçma gelir. Cinlerin o kadar etkisi yoktur.
Siccin Cürm-ü Aşk filminde ise, korkuyla birlikte bir aşk hikayesi işlenmiştir. Yine o da çok güzeldi.
Yani diğer karanlıkta geçen saçma sapan filmlerden ziyade, senaryosu için izliyorum. Gerçek hayatla kıyaslamak yerine, böyle fantastik film niyetiyle izlenebilir.
Siccin 2 filminde üzülmekten korkmak aklıma bile gelmemişti ki zaten korku filan kalmadı bir şeye karşı. Aşağıdaki sahneye gözlerim dolmuştu:
( izlemediğim seri kalmamıştır böyle bir sahne görmedim. Bu adam işteyken, eşi de evde temizlik yaparken, küçük bebeklerinin üstüne dolap düşüyor. Daha doğrusu cinler tarafından düşürülüyor. Bebek ölüyor. Sonra ikisi arasındaki ilişki de bozuluyor. )
|
|