View Single Post
Eski 17-04-25, 20:59
maqqab maqqab çevrimdışı
Varsayılan C: 📱 Telefon Dolandırıcılığına Dikkat!

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Thatcher Mesajı Göster
Keşke olsa. Çok ciddi bir zaaf var. Bu abonelikler müşteriyi yasal sorumluluk altında bırakıyor hem hizmet sağlayıcı firmaya hem de devlete karşı. Ciddi bir karaborsanın dolaştığını düşünüyorum bu alanda. İşin ilginci de hep aynı şirketlerin isimlerini kullanıp dolandırıyorlar bana kalsa en az dolandırıcılar kadar sözde devletten ruhsatla faaliyet gösteren şirketler de suçlu. Kime bayilik verdiklerine dikkat etmeliler. Resmi satış kanalları dışında -ki birkaç küçük araştırmaya bakar- kimseye bilgi vermememiz gerekiyor.
siber güvenlik alanına türkiyedeki firmalar önem vermiyorlar verselerde bütçe ayırmıyorlar. her yıl bazı firmalar sürekli hacklenip abone bilgileri sızdırılıyor. vatandaşta sesini çıkartmadığından firmalar üstüne düşmüyor. dolandırıcılar gayet profesyonel vatandaşta dolandırılmaya yer arıyor zaten.
ilgili bakanlıklara çok öneri sundum benim gibi bir çok profesyonelde sunmuştur ama malesef liyakatsizlikmi ilgisizlikmi birileri engelmi koyuyor çözüm getirilmiyor. geriye bir tek vatandaşı güncel olarak farkındalığa yönlendirip bilinçlendirmek.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla