Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Coolumsu
Ohhho ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Zerre katılmadım yorumunuza. Hani nereyi düzeltsem bilemedim çünkü komple yanlış sadece sunu deyim
Yazdığın mesaj da mesela din diyorsun dinle ilgili tam 6 tanede yalan/ yanlış bilgi var. Ama konu din olmadığı için girmeyeceğim onlara ama şunu yazayım tarihi yalan olarak:
Çağ açıp kapama hikayesi bizimkilerin uydurduğu bir şey  Hiçbir geçerliliği yok.. Kimse kabul etmiyor. Kendimiz çalıyoruz kendimiz oynuyoruz..
Yeni çağ coğrafi keşifler yani yeni dünyanın keşfiyle başlamıştır
Ben fizik özgürlüğü sonsuz olsun istiyorum ki bu yalandan uydurulmuş şeylere inanmayalım. Yoksa tarihle bir problemim yok, olan olmuş biten bitmiş benim yönüm geleceğidir her daim..
Ancak genç yaştan çocukların aklı bu tarz yalanlarla yıkanırsa elbetteki ona sonuna kadar karşıyım.
Tarihimize saygı duyalım ama tarihi yalanlarımıza saygı duymayalım bir zahmet
Eğitim hayatı çok başarılı ve zeki birisi olarak yaşan yanlış şeyleri eğitim kisvesiyle öğretmeyin. Ben bile bu kadar açık fikirli olmama rağmen diyorum bunlar nereden doldu beynimize diye?
|
Bu da senin düşünce, saygı duyarım. Dinle ilgili ortaya atılan bir sürü yanlış bilgiler var. Bunu inkar etmiyoruz. Ama gerceği araştırmakta bizim elimizde.
Çağ açıp çağ kapatma işini istersen araştır. Çağların baslangic ve bitiş tarihlerini.
Geriye kalan yorumlarına katılıyorum