View Single Post
Eski 26-01-25, 16:06
Thatcher Thatcher çevrimdışı
Varsayılan C: Hangi TV markası, fikriniz, ne alalım?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Thatcher Mesajı Göster
2012'de bu mesajı yazmışım, üzerinden 9 senelik vakit geçmiş, o süreçte bir oda hariç tüm televizyonlarımız Samsung evdeki. Gerçekten kral bir marka biraz yazılımları eskiyip web tarayıcıları ve Youtube çalışmasa da yıllar içinde Bahse değer Philips televizyon da aynı senenin sonlarında ömrünü doldurup hurdacının yolunu tuttu.
Şöyle bir ek yapmak istiyorum. Samsung'larda gerçekten aldıktan 5 sene sonra güncelleme süresinin bitişi problemi var. Bu durumda Android işletim sistemiyle çalışan Xiaomi Mi Box ve türevlerini alarak televizyonunuza can suyu verebilirsiniz.

En son eve 2022'nin son çeyreğinde Grundig marka Android televizyon alındı. Samsung'lar 5 senenin sonrasında patlarken, Android işletim sistemli televizyonların kafadan bir 10 sene boyunca güncel uygulamaları -özellikle stream servisleri- alabileceğini düşünüyorum. Hele Arçelik/Beko/Grundig grubu yerli üretim olduğu için yarı fiyatına mal edebiliyorsunuz. Android muazzam bir evren ve Samsung'un Tizen'indeki tıkanmayı çözer. Fakat görüntü kalitesi tabi ki Samsung'ların daha yüksek fakat Smart Hub'larının en az 5 sene sonra patlayacağının bilincinde satın almak lazım. Kalan WebOS ve türevlerini bilmiyorum.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla