Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Jumanjkkk
Kanka sana en zalimi ifriti denk gelmis valla cok zor. Allaha bol bol dua et, elbet bitecek baskisi itlerin...
|
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Chiquitha
Selam beyler benim Nisan ayında başıma gelmisti önce Instagram daha sonra wp den görüntülü konustuk tabi videoya almış resim vs cekmis hemen engelledim yeni dusenler için tekrar yazıyorum sakın ola sakin zitlasmayin direk engelleyin kormayin birşey olmayacak benim 6 ay oldu olumsuz bir durum yok çok şükür para göndermeyin ve zitlasmayin yeter kendinize iyi bakın
|
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Serosia
Merhabalar arkadaslar dün yapmadıgım sekilde c2 den yabancı bir hesapla konuştum telegram istedi verdim normal konusuyorduk sonra bana kaybolan mesajlar attı kız fotoğrafları.İşte senden etkilendigini söyledi.Ardından foto istedi bende galeriden bir fotomu attım sonra benden normal anlık at dedi maalesef gaza gelip attım.Sonra biraz konuştuk.İşte sonra özel fotoğraf istedi bende yani yine gaza geldim attım.Ardından.İnstamı istedi ekledim takip ettiklerimi ss almış .İki fotomu yan yana getirip 1000 tl göndermezsen hepsine göndeirrirm göndermezsen göndermeye devam edicem dedi .Ardından bende tamam dedim ama göndermedim bugün oldu yazdı gönderecek misin diye bende engelledim.Valla tedirginim
|
aga siz nasıl tezgaha geldiniz?hiç mi aklınız çalışmıyor