View Single Post
Eski 31-10-24, 13:17
Thatcher Thatcher çevrimiçi
Varsayılan C: Galatasaray Taraftarını Ayağa Kaldıran İddia: Osimhen Hareketliliği !

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen hellaxe(burak) Mesajı Göster
net bir dille söylüyorum osimhen sezon sonunda 75 milyon euroya karşılıgında galatasarayda transfermarkt degerlerine bakıp yorum dahi yapmıyorum.dursun başkan alisamiyen,adnan polattan sonra galatasaraydaki en büyük başkan bazı cehalet kesimleri var medanın dolduruşlarına gelen onlari kaideye bile almamak en doğrusu.muslera,icardi,yunus,barış,davidson ayrılıgı sezon sonunda yaşanır.
Muslera emekli olacak, belki Mauro'ya kariyerinin son kazançlı kontratı teklif edilecek -duyguları ve aidiyeti güçlü-, kalanlarını bilmem genelde yerlerine takviye yapıldıkça sorun olmuyor ilk etapta. Şu anda takım kazasız belasız şampiyonluğa ulaşsın diye bakıyorlar. Belki en acil olarak Muslera'nın selefini bulmak gerekebilir.

Transfermarkt'ın Coca Cola sırrını andıran bir algoritması var, zaman zaman kanatlıların manipüle ettiğini söyleyenlere kısmen hak veriyorum fakat ne yazık ki spor haberleri siteleri Transfermarkt verilerinden haber yapıyorlar
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla