View Single Post
Eski 28-10-24, 17:09
CrownHack CrownHack çevrimiçi
Varsayılan C: Aşk & Sevgi Dair Paylaşımlar

Kapanan Sohbeti Yeniden Açma (mesaj)

Sohbetin kapanması, kadınların duygu durumlarının hızla değişebileceği gerçeğiyle alakalıdır ve bu durum flört süreçlerinde sıkça karşımıza çıkar. Bir gün önce
gayet samimi ve ilgili olan bir kadın, ertesi gün mesajlara dönüş yapmayabilir. Bu noktada önemli olan, durumu şahsi algılamadan özgüvenli ve rahat bir şekilde süreci
yönetmektir. Kadınlar çoğu zaman duygularını yönlendiren bir etki bekler, bu yüzden soğukkanlı ve stratejik olmak, mesajlaşmada başarılı olmanın anahtarıdır.

Kapanan Sohbeti Yeniden Açma Yöntemleri:

Ortaya Ping Değeri Sunmak:

Sohbeti yeniden başlatmanın en etkili yollarından biri, kadına cevap beklemeden, doğal bir şekilde günlük hayatından bir şeyler paylaşmaktır. Bu yöntem, kadına baskı yapmadan ona yeniden ulaşmanı sağlar. Kadınlardan cevap beklemeden atılan, samimi ve doğal mesajlar, baskı hissettirmeden sohbeti yeniden başlatmanın bir yoludur.

Örnek Ping Mesajları:
  1. “Kahvemi içiyorum, canın çeksin
  2. “Az önce iş yerinde birine takıldım, çok komikti, kesin
  3. gülerdin!”
  4. “Bugün bir film izledim, senin favorin olabilirdi, tam
  5. senlikmiş!”
  6. “Sabah yürüyüşünde bir köpekle karşılaştım, resmen
  7. seni hatırlattı, tatlı biriydi.

Bu tür mesajlar, sorumluluğu kadının omzuna yüklemeden, sohbeti yeniden başlatır ve hafif bir giriş yapar. Kadın cevap verse de vermese de herhangi bir baskı yaratmaz, dolayısıyla konuşma doğal bir şekilde yeniden başlayabilir. Soru Sormaktan Kaçın: Genelde erkekler, kapanan sohbeti açarken bir soru sorar. Ancak bu strateji, kadının zaten geri dönme eğiliminde olmadığı bir durumda işleri daha da zorlaştırabilir. Soru sormak yerine, kendinden bir şeyler paylaşmak her zaman daha etkilidir. Soruya cevap vermek kadını zorlayabilir ve onun üzerinde baskı yaratabilir. Oysa günlük hayattan bahseden mesajlar daha doğal ve rahat bir etki yaratır. Kreatif ve Eğlenceli Ol: Kadının ilgisini çekmek için yaratıcı ve eğlenceli olmak her zaman işe yarar. Samimi ve basit bir olay paylaşmak, kadının dikkatini çekebilir ve konuşmayı yeniden başlatabilir. Örneğin, sıradan bir olayın eğlenceli tarafını vurgulamak, kadının gülümsemesini sağlayarak onu yeniden sohbete dahil eder.

Zamanlamaya Dikkat Et: Kapanan bir sohbeti yeniden açmaya çalışırken doğru zamanı bulmak da önemlidir. Kadının meşgul olduğu veya ilgisiz olduğu bir anda yeniden yazmak yerine, onun daha rahat ve müsait olduğu zamanlarda yeniden denemek daha olumlu sonuç verebilir. Sonuç olarak, kapanan sohbeti yeniden açmanın yolu baskı yaratmadan, doğal ve eğlenceli bir şekilde mesaj atmak ve kendini rahat bir biçimde ifade etmektir. Bu stratejiyle, kadının tekrar ilgisini mesajlaşmayı yeniden canlandırabilirsin.