|
C: Ne düşünüyorum Ne Söylemek İstiyorum
İyi kaynanalara kötü gelinler düştü kötü kaynanalara iyi gelinler bizim gelinleri gelinini beğenmeyen herkesin üstüne salacaksın kendi gelinlerine şükür edip namaz kılarlar eften püften sebeple oğullarını ayırıyorlar . Annem gibi olmayan hiçbir aileyi nasip etme Yaratıcı ne eş olarak ne de anne olarak hayalini bile kurdurtma ben bugün evlilikten nefret ettiysem uzun yıllardır gördüğüm şahit olduğum kişiliksiz, saygısız insanlık bilmeyen evliliklerdir. Ve çevrenin danışanlar da dahil gördüklerim severek evlenen insanlardı hangi sevgide zulüm vardı? Alın size aşk evliliği aşkı için intihar etmeye kalkışıyor sonra yıllar geçiyor kurtarın beni ondan diye yalvarıyordu Hangi sevgide bencillik vardı? Hangi evlilikte eşini herkese rezil etmek vardı?Başkasına saygılı kendi ailesine saygısız olan bir insan
iki yüzlü değil midir? Uzunca bu konularda gördüğüm vakalar ve çevre bana bu konularla ilgili kitap yazdırır. Yaratıcıya çok şükür evli değilim. Her gün neredeyse namaz kılacağım Aşık olmadığım her güne minettarım 🖊Nicci izinsiz alınamaz.
Evleneceğiniz kişinin mühendis, doktor, varlıklı olmasından çok, hangi değerleri yaşadığı ve yaşatacağı önemlidir.
Evlenmeden Önce-Doğan Cüceloğlu
|