View Single Post
Eski 12-11-23, 16:41
Thatcher Thatcher çevrimiçi
Varsayılan C: UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konf. Ligi Yayın İhalesi (2024-27) [TEK KONU

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Börü Mesajı Göster
İnşallah exxen alamaz.
Almamalarını ben de dilerim fakat patronun da epey bir arzusu ve bu iş için kesesinden açacağı milyonları var, en ciddi düşünen o. Bu durumda şunu yapacak: Patron, yaptığı yayıncılığı herkesin erişebileceği bir düzeye getirecek. Akla fiyat gelir fakat önce uyduya kanalları çıkarsın. Daha önce sana da demiştim, muhtelif konularda da demiştim ve demeye de devam edeceğim. Türkiye'nin internet omurgası yüksek profilli organizasyonların yayınlarını henüz kaldıracak düzeyde değil. Her yerde fibernet yok. Büyükşehirler için problem olmasa da taşra illeri/ilçelerinde internete erişim halen problemli. İnternetin kendi içinde "20 sn gecikmeli" dediğimiz faktörü var. "Yayıncılığın geleceği internette" diye bu işe soyundu fakat internetin ve köy kahvesinden maç izleyecek futbolseverin de bu işe ne kadar hazır olduğu gerçeği var, futbolseveri süründürmeye değmez. Almanya'da fln CL maçlarını DAZN gibi sadece internete yayın gönderen platformlar yayınlıyor fakat onların hem internet altyapıları, hem müşteri hizmetleri, hem de tüketici mevzuatı sağlam. Tedarik olsun diye de uydu platformlarına yayın çıkıp bunu satabiliyorlar. Acun'un yapacağı şey zor bir şey değil. Bu sene Turkcell TV+ ile anlaşmayı akıl edip 30 küsür maçtan (16 CL ve 15 EL/ECL maçı verdiler geçen hafta) 6'sını -Türk takımları elbette yok- TV+'ın 8 sıra no'lu kanalına göndermeyi akıl etse de marifet Türk takımları dahil o 30 maçın aktarımını yapmak ve seyir imkanı vermektir, Turkcell TV+'ın erişimi de sınırlı. TV8.5 bu hesabın dışında açık kanal old. için.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla