View Single Post
Eski 12-11-23, 15:00
Thatcher Thatcher çevrimdışı
Varsayılan C: UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konf. Ligi Yayın İhalesi (2024-27) [TEK KONU

Dün Süper Lig konusuna şu notu düşmüştüm, buraya da düşeyim:

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Thatcher Mesajı Göster
Aklıma gelmişken yazayım dedim. Gerek Süper Lig bazında, gerek de UEFA organizasyonları bazında TRT gerçeğinin asla göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta şu sıralar daha fazla organizasyonu TRT alsın ve yayınlasın istiyorum. Bunun nedeni, son birkaç aydır spor servisi bazında ödediğimiz vergiye değecek yayınları yapabilecek bir yapılanma içine girmeleri. Bu ekibin de santrforu diyebileceğimiz kişi, Eylül ayında yayıncı kuruluştan bu kuruma transfer olan, TRT Spor'da moderatör ve Radyo 1'de spiker olarak duyduğumuz, özellikle milli maçlarda daha çok duyacağımız Özkan Öztürk'ten başkası değil. Özkan Öztürk transferi TRT'yi sporda eski saygınlığına kavuşturacak bir transferdir ve bu transferin ses getirecek içeriklerle taçlanmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. İleride içerik ve insan kaynağı bakımından ayrı ayrı TRT'den bazı bomba ataklar görürsek şaşırmayın.
Ki bu beyanı zamanında şu realist görüşü belirtmeme rağmen yazıyorum. Kamu yayıncısı, sporda da gücünü ispat etmelidir ve Özkan Öztürk transferi bir kıvılcımdır. Bu kıvılcım aleve dönmeyi hak ediyor.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla