View Single Post
Eski 15-03-23, 13:41
Ebrarliya Ebrarliya çevrimdışı
Varsayılan C: Hoca Hırsızı Buldu ! Çok Ürperdim...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen fuigo Mesajı Göster
Arkadaşlar size anlatacak olduğum olayı bizzat yaşamış bulunmaktayım, şimdi size konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum fakat konu içinde geçen isimleri değiştirerek sahte isim kullanacağım önemli olan olayın sonuçları, bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum;

Yaklaşık 1 hafta önce komşumun evine gündüz 1-3 saatlerinde hırsız girdi o sırada apartmandaki kimse yoktu tesadüf diyelim biri dışında ( cemal ), hırsız yatak odasındaki gardoroptaki battaniyenin arasından hiç bir yeri karıştırmadan Altın takı setini çaldı ( 3 milyar değerinde ) evin hiçbiryerinde karışıklık yoktu buda dikkatleri bu evi bilen birinin soyduğuna çekti. Neyse polis geldi inceleme yaptı parmak izi vs. aldı gitti. Benimde bir arkadasım birini tanıdığını ve bu kişinin cinleri olduğunu ondan yardım alabileciğimizi söyledi bende o arkadası alarak doğru bu kişinin yanına gittik 30 yaşlarında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan bu abimizin yanına geldik biraz muhabbet ettik konuyu ona açtık ve bana şüphelendiğiniz isimleri söyleyin dedi 6 tane isim verdim o sırada oda önünde bulunan boş kağıda anlamsız şekiller çiziyor altınların nerden alındığını söyledi şaşırdım ama yinede tesadüfen bilebileceğini düşündüm. Bize bu kişiyi size söylerim ama gece 2 de bakmam lazim dedi bizde çok ısrar ettik şimdi ögrenmemiz gerek dedik. Hocama söyleyeyim ozaman dedi telefon actı İstanbul Beykoz da Sadullah hocasını aradı dediğine göre ALİM miş aslen iranlı orda yaşıyor telde ona olayı anlattı ve direk ismi söyledi ( CEMAL ) biz çok şaşırdık ama yinede o kişiyi direk suçlayamazdık şaşkın şaşkın eve döndük ben hala tam olarak inanmak istemiyordum cünkü onun lafına inanıp o diyemezdim cok büyük günaha girerdim. Neyse 1 kaç gün geçti tekrar polise gidildi araştırıldı ve polis zanlıyı buldu zanlı bizim zanlı değildi başka biriydi ama ismi CEMAL di. Şok oldum hoca dogru demişti. Olayı resmen çözmüş!!!

Bu sırada onunla sohbetimizde şaşırdığım bir olay daha var benle ilgili onuda anlatayım;

Bana doğum tarihimi sordu 18 ekim dedim anne adımı sordu , senin bahtın açık dedi 1-2 dakika sonra hiç ortada bi olay yokken mevzusu dahi edilmemişken bana ŞENOL isminden uzak durmamı söyledi ondan sana zarar gelir dedi , al sana 1 Şok Daha bunu kimse bilmiyordu şenol benim asker arkadasımdı askerdeyken bana bir miktar borcu vardı askerlik bitti hala ödemedi daha olaydan bir gün önce onu sokakta görmüştüm ve içimden ne ******** bi adam bu demiştim. Hoca bunuda bilmişti çok ürktüm...

Sizce bu olay ne yorumlarınızı bekliyorum...

18 yıl önce yazılmış ama benim başımada geldi yaklaşık 150 bin liralık altınlarım çalındı evden hırsızın tanıdık olma ihtimali çok yüksek yalnız Biz hiçbir şekilde hiçbir iz bulamadık olayı polise intikal ettik ama bir sonuç çıkmadı Bu kişi evimdeki bütün altınları çalıp kapımı Tıpkı bizim gibi kitleyip de çıkmış evde hiçbir yabancı yok evdekilerini çalma ihtimali sıfır zaten iki tane küçük çocuk var 5 yaşında ve giren çıkan kimse de olmamıştı Bu hırsızın kim olduğunu ancak böyle bir hoca sayesinde bulabilirim olur da bir mucize olur bu mesajımı görürseniz Lütfen bana bu dediğinizi İranlı Sadullah hocanın adresini yerini veya numarasını verin çok büyük duacınız olurum hocalar da olmasa başka bir umudum yok çok tanıdığımdan duydum çalınan altın eşya veya parayı çalan kişiyi hocalar Kur'an kitabını açıp cinlerle iletişim haline girip buluyormuş çoğu tanıdığımın dediği de doğru çıktı Evet gaybı Allah'tan başka kimse bilmez ama geçmişi Cinler görür ve bazı okumuş bilmiş alimlerle bunu paylaşabilir
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla