|
C: Avrupa Liglerinde 2021-22 Sezonu'nda Hangi Lig Hangi Kanalda?
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ErkinCankut453
En iyisi maçların her zaman TRT de yayınlanması
Ben TRT de yayınlanmasını doğru buluyorum.
|
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Speedycort
ŞL Bile Exxen'de TRT İçin Hayal.
|
TRT'nin verdiği kamu hizmeti önemlidir özellikle son birkaç sezondur yazları kimsenin ihalesini alamadığı futbol organizasyonlarını veriyor yada Anadolu kulüplerinin Avrupa önelemelerini veriyor, fakat habire her baş sıkıştıkça TRT muhabbetinin yapılması da sıkkınlık veriyor, bir ara STSL BeIN'den alınsın TRT'ye verilsin diyenler var idi, eleştirince "TRT en basitinden elektrik faturasından epey gelir elde ediyor" diyenler var fakat şu andaki konjünktürde kurtarmıyor, belli bir projeksiyonla hareket etmesi gereken bir kuruluş. TRT'nin tek esprisi kamu kurumu old. için ödemeleri günü gününe yapması. Fakat TRT şu konuda cömert: Küçük çaplı kulüplerle amatör branşlara ekranda bir görünürlük sağlıyor yayın akışı elverdiği müddetçe, ki 2 ve 3'ncü lig yayınlamaya geri dönmesini buna yorumlamak lazım. 
Paralı platformlar (Exxen vs.) sebep değil, sonuç ayrıca. Yayın hakları öyle pahalılandı ki mecbur pamuk eller cebe. Başka türlü hanelerine zarar yazılıyor. Fakat özellikle Digitürk'ün aşırı pahalı fiyat politikası illallah dedirtti. Çekin 20-30 liralara millet futbol izlesin. Sene başı 99 liraya S Sport Plus sattılar (ayda 8.25 liraya denk gelir, bir paket sigaradan az), yemin ederim bir dünya yabancı ligi ve farklı spor organizasyonunu (Wimbledon, ATP 1000 vs.) takip edebiliyorum bizim ligden katbekat kaliteli.
|