|
Cvp: üç dilek
1. Devletimizin başında olaraktan dünyada karşı konulmaz nitelikte bir Türk birliğini sağlıyarak orta dogu,balkanlar,afrika,antartika.... vs. tüm kıtalara adil bir şekilde hükmetmek isterdim.
2. Asayişi sağlayıp dünyada hiç kimsenin b.k yoluna gitmemesini en fakir kişinin bile insanca yaşayabilecek ölcüde para kazanmasını sağlayacak bir iş omasını sakatlarınsa en rahat ortamda yaşamlarını isterdim.
3. Eğitim-Ögretim dili Türkçe olarak (ancak yabancı uyrukluların hakkını da gözetebilmek için onların da kendi dilinde eğitim hakkının olmasını) gerçekten insana birşeyler kazandırabilecek niteliklerdeki hocalardan ilim öğretilmesini isterdim.
Ben allah katında yücelemedikten sonra dünyanın tüm nimetlerini bana verseler ne umrumdaki. Bizler milliyetçiğiz ama faşist değiliz.Ülkücülere faşist diyenler bu ülkücünün ağzından çıkanlara baksın da utansınlar.çünkü onlar tüm sistemlere karşı olan kendileri bir sistem üretemeyen anca bizleri kötüleyerek yükselmeye çalışan kişilerdir. ben kendim için tek bişey isterdim ama bu istediklerim şimdi istiyeceğimden daha önemli: 5 vakit namazımı kılabilen islamı tüm benliğiyle yaşayabilen, dünyanın en iyi kalpli,ahlaklı,namuslu ve bana sırılsıklam aşık bir hanımıyla birlikte allah'ın adını yayma yolunda torunlarımı severek alnım secdede ölmek isterdim. ancak eger boyle bir dilek dileyecek olsam yalnız ben kurtulurdum ancak üstteki dileğimde tüm insanlık kurtuluyo. saygılar.
|