View Single Post
Eski 23-04-04, 21:57
tetrapond tetrapond çevrimdışı
Varsayılan Cvp: Ben anormalmiyim

yaşadığın olaylar ve bahsettiğin semptomlar akla pek çok şey getiriyor... sana tavsiyem bulunduğun yerde, sana "sen anormal birisin" diyen bir doktora değil, bir psikiyatriste, hatta ulaşma şansın varsa bir psikoloğa gitmen yönünde... küçüklükte yaşadığın olayların bugüne kadar izlerinin taşınması normal algılanabilir... çünkü, ergenlik dönemine kadar yaşadığın hastalık gelişimin üzerinde önemli bir etkiye sahip olmalı diye düşünüyorum...

herşey bir yana, "bazen yeşil dev olmak istemen", "bisiklete hiç binmemen" "tek bir oyuncağının olması" v.s. aslında senin ne kadar duyarlı biri olduğunu gösteriyor (beni de çok etkiledi)... duyarlı kişiler terapotik ilişkinin en rahat kurulabileceği kişilerdir...

be yüzden, bir psikolog olarak benim önerim bir psikologla görüşmen... (isim konusunda yardımcı olabilirim)

ve sakın unutma ki, yukarıda da arkadaşların söylediği gibi, nasıl ki üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunda bir doktora ihtiyaç duyuyorsan ve bu seni "hedeflerine ulaşmada" yıpratmıyorsa, kafan karışıtğında profesyonel bir destek alman da seni yıpratmamalı....

sevgiler...