View Single Post
Eski 13-07-18, 15:45
I Walk Alone I Walk Alone çevrimdışı
Varsayılan C: Kilo Almak ve Kilo Vermek İle İlgili Tavsiyeleriniz Bu Konuya...

Ben de sağlıklı yaşamak isteyen hem erkeklere hem de kızlara birkaç öneri vereyim. Ben, hayatımda her zaman kahvaltı ağırlık yiyecekler yiyip içen birisi olduğum için doğal olarak sağlığımın da iyi şekilde olmasına sebep oldum. Benim bir günlük yemeğim iyi bir şekilde sabah kahvaltısından oluşmaktadır; ben, sabahları erken saatlerden kahvaltı yapmayı seven biri olarak, kahvaltıda ise beyaz peynir, siyah zeytin, yoğurt, süt, domates, salata ve fazla olmayacak şekilde de salam yiyiyorum. Benim sağlıklı olmamın en önemli nedenlerinden bir diğeri ise sporcu olmamdır; ben, sporcu olduğum için hayatımda şimdiye kadar bir tane dahi olsa sigara içmediğim için, dolayısıyla hem iyi bir akciğere hem de iyi bir karaciğere sahip oldum, bir de sporcu olduğumuz için akşam yemeklerimizin de ardından günlük on bir veyahut on iki kilometre yürüyen biri olduğum için de, doğal olarak sağlıklı bir kalbe sahip olduğumu açık şekilde ifade edebilirim. Bugün günümüzde birçok insanın ölümünün nedeni sağlıksız yiyecek ve içecekler olmaktadır; özellikle de erkek veyahut kadın fark etmeksizin herkes aşırı derecede yağlı yiyecek ve içecekler tüketmektedir. Bence iyi de bir hayat, kötü de bir hayat yaşamak sizin elinizde.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla