View Single Post
Eski 20-01-18, 19:07
Göktürk Göktürk çevrimdışı
Arrow Photoshop İstekleriniz ( İlk Mesajı Okumadan İstek Yapmayınız! )

İstek Kuralları! Lütfen Riayet Edelim.

1. Her üye günde 1 istek hakkına sahiptir, mesajınızda tek bir istek olsun birden fazla resim atmayın bir istekten sonra yapacağı her istek sorgusuz silinecektir.

2. İstekler ücretsizdir ancak istekleriniz ForumTR ile ilgili olmalı. ( ForumTR dışı isteklerde tasarım yapan kişi ücret talep edebilir, ForumTR yönetimini ilgilendiren bir durum değildir. )

3. 100 mesaj altında olan üyelerin istekleri yapılmayıp, silinmektedir.

4. İsteklerinizi sürekli tekrarlamayın, vakti olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar zaten mesajların hepsini tarıyorlar ve yapabildiklerini yapıyorlar .

5. Benim isteğim neden yapılmadı demeyin, kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil, bu gönül ve keyif işidir. Zorlama ve hesap sorma olamaz .

6. Knight Online oyununda kullanılacak şeffaf symbol.bmp isteklerinizi Şeffaf Sembol İstek Konusu altından istekte bulunun .

7. İsteklerinizi yaparken ne istediğinizi tam olarak açık açık belirtin, arkadaşlar siz kafanıza göre yapın deyip geçmeyin, avatar, imza, logo, el ilanı, header vs.. ne istiyorsanız kullanılacak; ağırlıklı renk, tasarım ölçüsü , dosya boyutu kesin kullanılacak ise font ismi ( varsa indirme linki ) kullanılacak yazının puntosu gibi özellikleri mutlaka belirtin. Sonra ben şöyle istemiştim yok biraz aşağıda olacaktı gibi art arda değişiklik talebinde bulunanların istekleri dikkate alınmayacaktır.

Son olarak;
EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM .
Lütfen yapılan çalışmalara hakaret edici, kırıcı veyahut kötü yorumlarda bulunmayalım...
Burada her şey gönülden yapılıyorsa eğer üslubuna uygun yorumlar yazmalıyız.
Beğenmediğiniz çalışmalar olursa sabredin ve ertesi gün tekrar istekte bulunun.
Bir başka arkadaşımız mutlaka yardımcı olacaktır..

Bir Önceki Konu

---------

Aktif Üye ve Asistan Rankına Sahip olanların Profil özelleştirme detayları

Max KB: 250 (Altın Üye, KO Pazarcı ve Yönetim 1 MB)
Max Boyut 170x230

İmza
Max Boyut: 500x300

Profil Resmi
Max Boyut : 320x240

Yanlış varsa lütfen özel mesaj ile bildirin.

Mesajı son düzenleyen heulwen ( 15-01-22 - 13:50 ) Neden: Özelleştirme detayları güncellendi.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla