View Single Post
Eski 25-07-13, 00:37
youcansee youcansee çevrimdışı
Varsayılan C: Sebebiyet dinler mi ?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ZenciPriapus Mesajı Göster
Yazdıkların normal bir insanın IQ seviyesinde birinin yazacaklarından çok daha aptalca.

Yazılanlarda IQ ölçebileceğini idda ediyorsun.Bu bir hurafe sen hurafelere inanmazdın ama ?

Tarih bilginin hiç olmadığı görülüyorki ancak konuda ki kişileri örnek verebilmişsin.

Konuda ki kişiler net örnektir.Doğru örnektir.Gerçeğin ta kendisidir.O kişilerden her yazımdan bahsederim.Sen yenisin galiba eskilerine sor

Daha yığınla böyle örnek var.Ama kimin umrunda ki?Zaten biz hiç bir zaman savaşların tüm sebebi din yüzünden oluyor demedik.

Ben dediniz dedim mi ?

Elbette insanlık tarihinde her zaman savaşlar olacaktır.Bizim sitemimiz yalan olan bir masal uğruna bu kadar kanlı savaşların olması ve dünyayı en az 100 yıl geriye getirmesi.Pinokyo masalı uğruna milyonlarca can gittiğini hiç gördünmü örneğin?

Evet komünizm uğruna gittiğini gördüm.

Ayrıca tarihin en kanlı savaşları din uğruna yapılan savaşlardır.

Katılıyorum ateizm dini.Ama savaş denemezki genelde katliam oluyor.Bir diktatör ve katliamları gibi.
Milyonlarca ölü.

Çünkü din bir afyondur.Bir kişi dinin etkisinde milyonlarca kişiyi öldürebilir.

Konuda da bundan bahsediyor zaten.Ateizm dini'ne inanıp yanlış yapanlar.Ateistler iyi yada kötü olabilir.Ama bunlarda dışkapının mandalı değil.Sapına kadar ateist.

Hayattada arkasına bakmaz.Bir zamanlar din yüzünden o kadar savaş çıkıyordu ki.Neyseki atlattık artık o çağları.

Yazdıklarımda din-ateizm'den ziyade ateizm-islam konusuna değinmeme rağmen kendini biraz daha makul gösterecek ateizm-din konusuna geçmen bana sökmez. Bir dine inanan insanın yapacağı her yanlış ateizmde serbesttir,bir tanrıya inanmasın yeter ,en kötü şey budur

Fakat eğer din diye birşey olmasaydı bugün en az 1 milenyum ilerdeydi dünya.Ciddiyim.

Bilimsel mi bu ? Deneyle ispatlandı mı yoksa iman mı ? hurafe mi? varsayım mı ? Hayallerinizi masallarınızı gerçekmiş gibi sunmak niye ?

Milyonlarca insanın ölmesi umrundaymış.Tanrı adına savaşması zorunlu bir dine inanıyorsun birde gelmiş burda maval okuyorsun.

Tanrı adına savaş yazıyor ama yazmayanlara göre oran ortada kişi başına düşen ölü sayısına bakın.yazmayan ne kadar masummuş

Bir gün o bin kişide olan hastalığa yakalansan topuğunu bir yerine vura vura o bilim adamlarının bilimsel buluşlarını ararsın.

Bilime katkı olarak teistler ateistlerden daha ilerde. Bilimi size kullandırtmam

Peygamber dönemlerinde yaşayan senin gibiler binlerce insanın canını aldı.Eminimki sende alacaktın.

Eminmisin ? Müneccim misin sen ? Nasıl böyle insanları yargılıyorsun ? hurafe bu yaptığın, batıl inanç,yakışıyormu sana scientific.

Al bir de burdan yak.

Din - bilim ilişkisi hakkında bloğumda özel paylaşımlar var boş vakitlerinde gez bilgilen.

Mesajı son düzenleyen youcansee ( 25-07-13 - 01:11 )
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla