View Single Post
Eski 25-07-13, 00:27
ZenciPriapus ZenciPriapus çevrimdışı
Varsayılan C: Sebebiyet dinler mi ?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen youcansee Mesajı Göster
sözlerimin gerçekliğinin sana verdiği acı kelimelere hakaret olarak dökülmüş zararı yok. 3 paragraf yazmışsın ama sözlerime bir cevap göremedim.

Ben rasyonel düşünen bir insanım.Kar-Zarar analizi yaparım. Gerçekler ortada.Rakamlar ortada.

Bilimsel buluşları sahiplenmeyin bu arada ,o cümlelerimde hani olurda bilimi yine sömürmeye kalkarsınız diye yazdım yoksa bilimin ateist dogmalardan kurtulması gerektiğinin çoktan farkına vardım.

Senin ateizmi savunmak için cevap yazarken ki sinirin ve öfken beni ateizmin bir din olduğuna birkez daha ikna etti.

Uzaklara gitmeyelim,son 100 yıl da kişi başına düşen ölü sayıları seni neden sinirlendirdi ?

Din afyondur tarzı sloganvari basmakalıp küflenmiş sözlerle,klasik ateist hezeyanlarla bana cevap veremezsin yeni bir fikrin var mı ? cevabın var mı cevabın ?

Not: ateistlerde insanları cehenneme işte böyle atıyorlar. öte dünyaları olmadığı için bu dünyada hakaret ve aşağılama ile düşünceleri cezalandırıyorlar
Savaşlar zaten her zaman çıkardı diyorum.Fakat neden din uğrunada savaşlar çıksın?

Ateist diye geçtiğin bilim adamları yaptığı buluşlarla dünyada şu ana kadar teknolojinin en hızlı ilerlediği dönem olmasına sebep oldular.Dindarlar şeytan taşlarken, 7 kere bir putun etrafında dönerken.

Dindar toplumların egemen oldukları dönemde bilim adına ne oldu söyler misin?Ancak kan, vahşet.

Din afyondur evet.Çünkü din adına bir insan herşeyi yapabilir.

Ateist dogması diye birşeymi var?Ben yeni duyuyorumda.
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla