View Single Post
Eski 25-07-13, 00:13
youcansee youcansee çevrimdışı
Varsayılan C: Sebebiyet dinler mi ?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ZenciPriapus Mesajı Göster
Yazdıkların normal bir insanın IQ seviyesinde birinin yazacaklarından çok daha aptalca.

Tarih bilginin hiç olmadığı görülüyorki ancak konuda ki kişileri örnek verebilmişsin.Daha yığınla böyle örnek var.Ama kimin umrunda ki?Zaten biz hiç bir zaman savaşların tüm sebebi din yüzünden oluyor demedik.Elbette insanlık tarihinde her zaman savaşlar olacaktır.Bizim sitemimiz yalan olan bir masal uğruna bu kadar kanlı savaşların olması ve dünyayı en az 100 yıl geriye getirmesi.Pinokyo masalı uğruna milyonlarca can gittiğini hiç gördünmü örneğin?

Ayrıca tarihin en kanlı savaşları din uğruna yapılan savaşlardır.Çünkü din bir afyondur.Bir kişi dinin etkisinde milyonlarca kişiyi öldürebilir.Hayattada arkasına bakmaz.Bir zamanlar din yüzünden o kadar savaş çıkıyordu ki.Neyseki atlattık artık o çağları.Fakat eğer din diye birşey olmasaydı bugün en az 1 milenyum ilerdeydi dünya.Ciddiyim.

Milyonlarca insanın ölmesi umrundaymış.Tanrı adına savaşması zorunlu bir dine inanıyorsun birde gelmiş burda maval okuyorsun.Bir gün o bin kişide olan hastalığa yakalansan topuğunu bir yerine vura vura o bilim adamlarının bilimsel buluşlarını ararsın.Peygamber dönemlerinde yaşayan senin gibiler binlerce insanın canını aldı.Eminimki sende alacaktın.

sözlerimin gerçekliğinin sana verdiği acı kelimelere hakaret olarak dökülmüş zararı yok. 3 paragraf yazmışsın ama sözlerime bir cevap göremedim.

Ben rasyonel düşünen bir insanım.Kar-Zarar analizi yaparım. Gerçekler ortada.Rakamlar ortada.

Bilimsel buluşları sahiplenmeyin bu arada ,o cümlelerimde hani olurda bilimi yine sömürmeye kalkarsınız diye yazdım yoksa bilimin ateist dogmalardan kurtulması gerektiğinin çoktan farkına vardım.

Senin ateizmi savunmak için cevap yazarken ki sinirin ve öfken beni ateizmin bir din olduğuna birkez daha ikna etti.

Uzaklara gitmeyelim,son 100 yıl da kişi başına düşen ölü sayıları seni neden sinirlendirdi ?

Din afyondur tarzı sloganvari basmakalıp küflenmiş sözlerle,klasik ateist hezeyanlarla bana cevap veremezsin yeni bir fikrin var mı ? cevabın var mı cevabın ?

O oran o orandan fazla diyorum,sana bir gerçeklikten bahsediyorum.yok şurda böyle olmuşta,şurda şu yazıyorda ,sende yazmıyor da ne oluyor ? MİLYONLARCA ÖLÜ. Milyon bak. On milyon hatta. Binde değil.

Not: ateistlerde insanları cehenneme işte böyle atıyorlar. öte dünyaları olmadığı için bu dünyada hakaret ve aşağılama ile düşünceleri cezalandırıyorlar

Mesajı son düzenleyen youcansee ( 25-07-13 - 00:24 )
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla