|
Cvp: Geçmiş olsun ADSL kullanıcıları
Arkadaşlar, 3 senedir kablo kullanıyorum ondan önce adsl kullanıyordum, Türkiyedeki ilk kullanıcılarındandım adsl nin, ama ne yazıkki adsl kullandığım dönem içerisinde 2 gün arka arkaya bağlantı kuramıyordum muhakkak hata veriyordu, (kopuyodu diycem dilim varmıyor adsl bağlantısını koparabilmek tt ye özgü bir beceri) ve teknik destek denilen yer (hala sinirleniyorum hatırladıkça) asla teknik destek vermedi asla. Bir keresinde "haaa adsl ne beyfendüü" tarzında kesme ayı bir arkadaşa rastladıktan sonra tiksindim telekomdan ve kabloya döndüm en azından destek ayağı özel şirket diye. Evet kablo adsl kadar hızlı değil ve daha pahalı ama en azından verilen hizmetin devamlılığı sözkonusu, download hızım 20 nin üzerini asla görmüyor ama 1 ay içerisinde en az 29 gün sorunsuz, kopmasız bağlantı alabiliyorum, bakım zamanlarındada uyarıyorlar ve genelde 1 günü geçmiyor, arıza durumundada muhakkak ertesi gün geliyorlar hatta şarladınızmı aynı gün. Tek umudum TT'nin özelleşmesi değil farklı telekom şirketlerinin pazara girmesi çünkü ben tüm servisi tt nin verdiği hiçbir hizmeti almam arkadaş şirket özelleşse bile kadro ve zihniyet öküz ne yaparsan yap. Düşünsenize en yakın arkadaşlarımdan biri İngilterede yaşıyor ve t1 bağlantıya aylık 23 pound veriyor, adam webden filmi dvd playerdan izler gibi izliyor kalitede aynı anında alt yazı falan değişiyor. Offf offff arkadaşların geneline katılıyorum a....k..... telekomun
|