|
Cvp: XP'e HIZ Katmak / Verim Almak ve Sorunlarınız
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen hnlacin
Merhaba, birader.
Ben de sürekli bilgisayarla uğraşan biriyim. Bir sürü dergi CD'im var. Onlardaki programları takip ederek, açıklamalarını okuyarak ve bilgisayarıma kurarak programları öğreniyorum. 'Hayli program öğrendim' diyebilirim. İngilizcem çok iyi. Zaten İngilizce öğretmeniyim. Bu da öğrenmemi hızlandırıyor.
Fakat sana bir sorum var. Kafama takıldı. Bu verdiğin bilgiler, tamamen teknik. Bunları nereden öğrendin; merak ettim. Bunları insan kendi kendine öğrenemez. Ben senden öğrendim. Eminim, daha bir sürü şey biliyorsundur.
Okulda mı gördün? Yani, bilgisayar mühendisliği falan... Eğer okuluna gitmediysen, gerçekten tüm bunları bilmen çok garip!
Vereceğin cevap için şimdiden teşekkür ederim. Mail atarsan sevinirim.
Huseyin Naci LACIN
hnlacin@mail.com
|
Ne öğreten oldu, ne okulda, ne mühendislik. Tamamen kendi kendime öğrendiğim konulardır.
Yap boz gibi mantık olarak, deniyorum bazen saatler alıyor, bazen günler alıyor. Bir şekilde kendime öğretme şansım oluyor. Başardığım konuları paylaşıyorum, başaramadıklarım ise yeri geliyor format ile ödüllendiriyorum kendimi
Garip gelmemesi gerekiyor, aynı araba gibi düşünün bu konuları. Hepsinin çalışma şekli aynı. Kontağı çevir, hafif gaz ver ve vitesi tak, arabayı kaldır. Mantık hepsinde aynı, değişen tarafı ise dış dizayn ve güçleri.
Arabayı kaldırmayı biliyorsanız, size düşen sadece panelde yer alan menüleri anlamak kalıyor. Zoru olanı zaten farkında olmadan herkes yapıyor, yani arabayı aslında kullanıyor. İki menüyü kurcalamak kimseye zarar vermez, her programın mantığı bu, benim yaptığımı herkes yapabilir. Hazıra alışmadığı sürece tabi
|