View Single Post
Eski 09-12-05, 14:22
jasbecker jasbecker çevrimdışı
Varsayılan Cvp: !!!Muhtesem Bateri Solo Videosu!!!

paylaşım güzel ama içindeki hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sonuçta davul ya da bateri çalmak hızlı çalmak değildir ki gerçekten bu adamın yaptığı tamamen kuru gürültü ( metal müzik dinlemeyenler demişsin ben dinliyorum dostum ) ikincisi bu adamı cebinden çıkarıp çöpe atacak sürüyle insan var ki sanırın Manginiyi de sen yollamıştın o insan bunun en güzel örneğidir.
Bu tarz davul çalan adamlar sanırım hızla baget sallamayı süper teknik falan sanıyorlar ama unutmamak lazım ki hızla baget çalmak değil ritm ve kulağa hoş gelen bir şey olması lazım bu da yok ...
Bilip bilmeyenlere laf atmışsın bu da ayrı bir konu ... Manyax a sonuna kadar katılıyorum ...
Bu arada metal gürültü değildir hele metal bu çalan hiç değildir bunu sakın unutma...
Davul hakkında yorum yapmadan önce bence Denis Chambers, Mike Portnoy , Dave Lombardo , Richard Christy gibi elamanları dinle istersen.
Haa bir de şöyle hafiften caz davulcularına bak ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın...
Teşekkürler yine de paylaşımın için. Sonuçta bi emek verilmiş yüklenmiş edilmiş. Keşke Mangini gibi bir kaç tane daha yollasaydın ...