|
Cvp: Bunlar İyİ Nİyetlİ DeĞİl!.. Bakin Siz Karar Verin
yazdıklarımı her seferinde farklı mesajlarda yazıyorum. sebebi konuya herseferinde farklı örneklerle ve anlatımla yaklaşmam. lütfen site yöneticileri yazılarımı birleştirmezler.
benim adım Gökhan. Gökhan ne anlama gelir? belki tarihten hatırlarsınız. gökhan oğuz boylarından biridir. yani gökhan bir türk ismidir. ama ben kürdüm.
veya beriwan , helin vs vs kürtçe isimlerdir. ve bir çok türk bu isimleri kullanmaktadır. bu arada nişanlım türk(inşallah bu yaz evlencez). aramızda asla böyle bir konuda bir konuşma geçmedi.
bu yazdıklarımdan sonra bir çoğunuz, "eee.. bizde biliyoz bunları." vs. vs. diyecek. benim demek istediğim. bizden birbirimize zarar gelmez. bize zarar vermek isteyenler kürt veya ermeni veya laz veya arap olduklarından dolayı değildir. zarar vermek isteyenler herzaman bir araç, bir yol, bir maske kullanırlar. bu seferde başka bir maske kullanılmıştır. ve unutmayın amaçları bizim şuanda yaptığımız gibi bu konuyu böyle tartışmamız ve aramızda kavga çıkarmamızdır. inşallah bu başlık bu konu hakkında yazılan son başlık olur.
Bence bu konuya kimse cevap yazmasın. ateşlenen arkadaşlarda önce bi oyun forumuna girip rahatlasın sonra da devam etsin hayatına.
Dosta Selam...
|