delisin_26 ya kesinlikle katılıyorum.
Bende kürdüm. annem kürt babam kürt. dedem , ebem , anneannem... yani sizin türk olduğunuz kadar bende kürdüm.
Ama etrafa bakarken biraz daha beyninizle bakın. kalbinizle değil. kötü insan kötüdür. bu bukadar basit. ister türk, ister kürt ister ermeni ister yahudi olsun. bir insan kötüyse o insan kötüdür. veya bir grup kötü ise o grup kötüdür. şunuda söylemek istiyorum. ben herşeyim üzerine yemin ederim ve bundan da adım gibi eminim ki hepinizden onlarca kat daha fazla düşünüyorum bu ülkeyi. ve o yüzden gelecek seçimlerde oyumu akp ye verecem. ama akp bu şekilde devam ederse tayyipinde sonunun tıpkı eski cumhur başkanı turgut özal gibi olacağından da eminim.
Bakın gaza gelmeyin. eğer yukarda resimleri çıkan şahısların kötü olduğunu düşünüyorsanız yapacağınız şey çok basit. gaza gelmeden ve başkalarını kayırmadan onlara destek vermezsiniz. bu kadar basit. siz onları sevmiyorsanız onlara destek vermiyorsanız onlar zaten hiç bir şey yapamaz. onlar hiç bir zaman sizin kötülüğünüz için bir şey yapamaz. bunu kesinlikle unutmayın. biz halkız ve istediğimizi yaptırırız. Dedem kore savaşına katılmış. dedemin abiside çanakkale savaşına katılmış. dedemin dediğine göre abisini esir almışlar ve salmamışlar. ve dedemin abisinden o zaman dan beri haber yok. şuanda zaten yaşıyor olamaz. belki benim dedemde koreden geri gelemeyecekti. o zaman ben şimdi olmayacaktım. düşünün bakalım eğer dedem o savaşta ölseydi ben şimdi hangi ülkenin özgürlüğü için yaşamıyo , hiç dünyaya gelmemiş olcaktım? hangi ülke olduğunun cevabı çok basit. herkes kafasını eğsin ve ayaklarına baksın. işte ben o bastığınız topraklar için hiç dünyaya gelmemiş olcaktım.
Yani diyeceğim şu: bu ülkeye kötülük yapanların kürtlükle veya türklükle ilgisi yok. onlar herseferinde bu ülkenin bir yarasını bulup kaşırlar ve bu şekilde yapmak istediklerini yapmaya çalışırlar. ve siz gaza geldikçe onlar da istediklerini yapmak için ilk adımı atmış olurlar.
Yani diyeceğim şu:bu tür gaza gelmeyi artık bırakın. bu kadar yazı yazmışsınız. benim bu yazımı okuduktan sonra bi 30 dk klavyeyi bırakın ve geçmişi ve bugünü bir düşününün. bu ülkeye bugüne kadar kim zarar verdi bunu bir düşününün. bu ülke teröre harcadığı paranın kat kat fazlasını siyasilere yedirdi. peki onlar bunu nasıl yedi? çok net cevabı var ama söyleyemem. bu ülkenin zenginleri ile fakirleri arasında 10 binlerce kat zenginlik farkı var. bunun sebebi teröre harcanan para değil. evet oda var ama siyasilerin çaldıklarının yanında lafı bile olmaz. bir bakanlık 1,3 milyar dolar... devamını söylemiyorum.
Eminimki bir çoğunuz çok gençsiniz, bu yaşta insanlar adı üstünde çok delikanlı olurlar ve bazılarıda bundan faydalanırlar. o yüzden kendinizi biraz dizginleyin ve mantık kullanarak yorum yapın. en basitinden şunu düşünün. bu ülkeye yaklaşık 60 tane hükümet geldi. ben kaç hükümet gördüm? mesela 5, bu hükümetlerin hangisi bu millet için uzun vadeli bir şey yaptı. bakın kısa vadeli değil. kısa vadeliyi herkes yapar. örneğin eğitime yapılan devlet desteği bu ülkenin en çok ihtiyacı olan şeydir. hangi hükümet bugüne kadar eğitim için birşeyler yaptı? yani mantıklı düşünmek herzaman iyidir.
Bu yazımda kesinlikle yukarıdaki, konuyu başlatan arkadaşında resimlerini gösterdiği şahıslarda dahil olmak hiç bir şahıs hakkında kötü veya iyi görüş bildirmedim. Sadece gelecek seçimde kime oy vereceğimi ve sebebini söyledim.
bu arada şu yazıyı yazan arkadaşı şiddetle kınıyorum ve onu barbarlıkla suçluyorum.
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen lakonian
Konuyu daha iyi özetler düşüncesiyle Yarı Türkçe-Yarı Ecnebice,Kusura bakmayın artık:
Seleksiyon,Disiplinasyon,Terminasyon
Yani: Pislikleri hainleri Seç(Seleksiyon),Çalışma Kampı,Hapis,İşkence ile kendine ve düzene uydur (Disiplinasyon),Büyük ihtimal düzelmez bunlar,soyları,kanları bozuk hepsini yok et(Terminasyon)
Basit,Öz ama Etkili.........
|
zaten bu yazıyı yazan arkadaşın avatarındaki alman hitler bayrağı bu kişinin nasıl bir karakterde olduğunu açık ve net bir şekilde göstermektedir.
İnşallah yazım değiştirilmez.