View Single Post
Eski 02-12-05, 02:20
delisin_26 delisin_26 çevrimdışı
Varsayılan Cvp: Bunlar İyİ Nİyetlİ DeĞİl!.. Bakin Siz Karar Verin

kafayı yıyecem ya ya sız ne hakla bu sekılde konusmalarda bulunursunuz allah sızınde su dıerlerınınde belasını versın sız bana ve aıleme nasıl olurda hakaret varı konusmalarda bulunursunuz ben burda sıze karsılık olarak sızın yaptıgınız gıbı bır konusma tarzıyla sıze cevap verseydım ne olurdu sızce hep slogan baska hıc bır sey yok cogu vatanı sevıyormuslar sız nasıl sevıyorsunuz bu sekılde bazı kısılerı kıskırtarak mı sevıyorsunuz ha vatan da oyle evde veya meydanlarda sevılmez bunuda unutmayın bırınıze devlet dese sen sırnakta veya hakkarıde gorev yapacaksın ınanınkı hıc bırınız oraya gıtmezsenız ama yerı geldıgınde de ıste bayragın dalgalandıgı her yer bızım ıcın kutsaldır dersınız ama vatan ıcınde sadece SLOGAN atarsınız baska hıc bır sey deıl ben sızlerın sevemedıgı kadar bu vatanı sevıyorum ve bunu davranıslarıma yansıtmaya calısıyorum ya sız unutmadan sız nasıl kendı halkınızı sevıyorsanız bende kendı halkımı sevıyorum bu sevmem de sızınkı gıbı bolucu bır sevgı deil bunuda hatırlatırım