View Single Post
Eski 02-12-05, 02:19
FERHAN FERHAN çevrimdışı
Question Cvp: Bunlar İyİ Nİyetlİ DeĞİl!.. Bakin Siz Karar Verin

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen delisin_26
yazık valla cok yazık bır kac kısının yaptıgı bır seyı tum kurtlere mal etmenız sızın ne kadar dar goruslu oldugunuzu gosterıyor daha dogrusu bellı bır partıye mensup kısılerın konusmalarını bu sekılde hıc dusunmeden arastırmadan tekrar etmenız cok yazık ben kurtum ve tc vatandasıyım bu ulke ne kadar sızınse bır o kadar da benım bunu unutmayın sız hıc(( canakkaleye gıttınızmı arkadaslar ordakı sehıtlıklerı hıc gezdınızmı ordakı sehıtlıklerı gezdıgınız zaman bu ulke ıcın savasmıs ve sehıt olmus ıkı mıllete mensup kısılerın yanyana yattıgını goreceksınız))bana kım veya aıleme kım haın dıyıyorsa asıl kendısı haındır ben bı yere gıdıp aliş verıs yaptıgım zaman faturamı muhakkak alır dısarıya cıkarsam da bu fatura benım ısıme yaramadıgı ıcın onu yırtar atarım bunu sızce nıe yapıyorum deletı dolandırmıyorum devlet malını calmıyorum cırpmıyorum benım gıbı dusunen de mmılyonlarca kurt var bunlara sızce haın denılebılır mı oyle slogan atmayın konusun ama mantıklı...
Degerli kardesim soylediklerin dogru mesajlarda kasiti asan soylemler olmasina karsin hic bir zaman senin gibi arkadaslar hedef alinmiyor , en azindan ben kendi adima soyleyim kesinlikle butun kurt'leri ayni kefeye koyan bir zihniyette degilim , Fakat gelisin olaylar neticesinde , insan bazen zivanadan cikiyor ve kasiti asan sozler sarfediyor.
yalniz tirnak icine aldigim cumledeki iki millet demekteki kastinizi anlayamadim , burda soylemek istediginizi biraz acarmisiniz...