View Single Post
Eski 24-11-05, 11:32
..Mavi.. ..Mavi.. çevrimdışı
Varsayılan Cvp: !!!Muhtesem Bateri Solo Videosu!!!

Poyri ne yaptın arkadaşım?Hayatında hiç davul çalan birini görmedin sanırım, ya da bu davul çalmak için kendini bu kadar kasan kişi senin arkadaşın falan...Kardeş dünyada davulcu kalmamış olsa buna eyvallah derim hatta o zaman bile demem, çıkar ben çalarım!Herifte ne teknik var, ne baget tutmayı biliyor ne de dıgıdıgı tas tan başka ritm!
Bunca insan bunca sene boşa okuyor biliyor musunuz?Ciddiyim, ben de konservatuar mezunuyum ve bizim okuldan en az 10 kişi gösteririm sana, adını sanını bilmezsin ama bu davulcuyu 30 kere çıkarır 50 kere böler..Anladığınız dilden anlatıyorum..Bu tepkiyi çok da kişisel alma.Türkiyede 3 kuruşluk adamlara milyon dolar kazandıran zihniyet alır başını gider senelerdir..Bu da onun başka bir çeşidi..
Bak ben sana bi isim vereyim, bir çocuk, Tony Royster Jr., bunun video kaydı her yerde vardır nette, bulursun.Bu genç 12 yaşında.Onu bi izle sonra bu zavallıları izlemek için para teklif etmemiz gerekir sana
Tabii ki bu sadece bir çocuk, çok teknik, süper yetenek ama hiç bir zaman bir Chick Corea Electrik Band de, ya da Keith Jarreth ile çalaaz.Bu da ne demek oluyor?Her sakallıyı deden sanma, teknik hiç bir zaman tek başına anlamlı değil..Müzik ruh işidir, ruh.Böyle davul dövmeyle olmaz.
Bu adamlar (senin videodaki) için ayrı bir bölüm açılmalı..Dövmeli sazlar, kasmalı sazlar gibi!!
Jr. ı dinle ve bil ki bu harika çocuk bile bu işin çok ama çok başında..