Cvp: ADSL mi yoksa KABLONET mi
2 haftadır adsl kullanıyorum benim bilgisayardaki sorunlar dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım down 13k'ya kadar cıkıyor örnek kazada 2k upload veriyorum down hızım 11k civarı kablo netde iyi ama evin içinde bir sürü kablo derdi artı kablo uzadıkca hızda düşmeler artı bunun yanında kablotvyide almak zorundasın akşamları hızda gözle görülür bir şekilde düşmeler teknik olay desen sıfır sürekli cileden cıkartan kesintiler birde üye olurken istedikleri kafa karıştırıcı yok pul parası yok bu parayı telekoma ödüyorsunuz yok şu parayı bize ödüyorsunuz kampanya diyorlar bi ton ödeme sayıyorlar hesap yapıyorsun birde adslle karşılaştırma yapıyorsun dünyanın parası valla adsl ne olursa olsun kablodan daha iyi corecess3112 modem aldım 100 milyona aylık 49 ücret 49 da birdefa bağlantıya hic uğraşmadım kabloda adam kambanya dedi iyi dedik kampanya varmış işimize gelir sonra bu kampanyada modemde 1 dolar dedi vay modemdende yırttık sonra işin yavaş yavaş astarı ortaya cıkmaya başladı 300 birdefa ödüyorsun sonra 30 küsürdü galiba telekoma ödüyorsun birşeyler daha saydı pek aklımda kalmadı bence kablo yaş iş inanmayan varsa arasın konuşsun kampanya dedikleri olay sadece lafdan ibaret
not adsl övme gibi bir niyetim sonuçda ikiside tenekekomun ürünü kötünün iyisi yani adsl bana göre kablonun birazdaha iyisi bu arada kablodan ümit bekleyen arkadaşlar kendinizi kandırmayın bundanda daha iyi verim beklemeyin tenekekomun ne zaman adam gibi bir iş yaptığı gözümüştürkü bundan sonrada yapmayı düşünsün kablonun tarihine bakın birde bu zaman zarfında yapılan yatırama saygılar
Mesajı son düzenleyen jander ( 06-03-04 - 01:07 )
|