17 yaşındayım ve aslında bu yaşıma gelene kadar bu evden yada yüksek bi yerden yere çakılma işini hiç düşünmemiştim. yani bende buna benzer rüyalar sık sık görüyordum, atlıyordm ve hiç bişey olmuyodu. Biraz daha detaya girecek olursam ben hayallerimdeki büyük binaların üstünden atlıyordum ve o sırada bilincim de açık oluyordu nasıl oluyor bilmiyorum ama ben rüyalarımı düşünerek kontrol edebiliyorum. Diyceksiniz ki nasıl rüyalarını kontrol ediyosun ve o kadar büyük binadan atlamaya cesaret ediyosun. Cevaplayım; bu rüyayı ilk gördüğüm zamanlar atlamıyodum hatta aşşaya bile bakamıyodum birinde aşşağıya düştüm ve bişey olmadığını gördüm olay hala bilinçaltımdaymış ki bu konuyu okuyunca birden aklıma geldi. Diğer rüyalarımdada sürekli aynı şey oluyor ama ben her defasında atlıyordum. Sizce ben anormalmiyim. Şuan bile hala rüyalarımı kontrol edebiliyor, rüyayı gördüğüm sırada herşeyi düşünerek yapıyorum... bi tek uyanmayı beceremiyom

Birde yılın 1. yarısında gece uyuduğumda etrafımda konuşulan her türlü sesi algılıyorum. ama 2. yarısında uykum çok ağır oluyor hatta öğlen bile kaldırılamıyorum....