View Single Post
Eski 04-06-04, 02:27
Stones Stones çevrimdışı
Varsayılan Cvp: Anket: En İyi Konsol Hangisi.?

Yaw Mak. Benim Cafede 5 Tane PS2 Var OrijinaL ( Cipsiz) 6'inciyi Dusunuyorum. Sence oNuda XboX'mu aLsam? ya biLirsin Cafedeki PS2'Lerde GeneLde Pro EvoLutioN Soccer 3 Gider. oNun Disinda Pek Oyun Gitmiyor. Gitsede Grand Trusmo, coLLin Mcrae 4, NBA vs. Ama Birsey Soracagim xboxda Ps2 deki Gibi pro 3 Kadar iyi Bir Oyun Varmi? Yada Aynisimi var. Adanada Gokkusaginda Gormustum ama Pek Dikkat Etmedim. Birde int CafeLerde Ps2 Tek Kisi 1,500 2 Kisi 3.000 Saati. Yani Cafe Sahibi normaL oLarak Tek KisiLik Oyun aLmiyor Pek. 1.500 Kazanacagima futboL OynasinLar 3 Kazanirim Gibi. Zaten Cogu Cafede Pro 3 Manyak Gidiyor. Ama Cafesinde Ps2 Cok oLan Biri Varsa Tek KisiLik Oyun Dusunur Tabi. Yahu Benim Cafede 5 Ps2, 4 Tanesinide Pro 3 OynuyorLardi. 5'inci Musteri geLdi Pro 3 Varmi Dedi, doLu Hepsi Pro2 Verim Bitince aLirim Dedim. oLmaz Dedi Nba Jam var biLmem Ne Var Cart Curt Dedim. Yok oLmaz iLLa Pro 3 Dedi Hadi Eyv Gitti ) 5'inci Pro 3 aLacagim Zatende. Kis'a Dogru 6'inciyi aLicagim Zaten 6 Taneden fazLa aLmaz Cafe 27 Tanede Pc Var Dedigim gibi xboxda Pro Benzeri guzeL Oyun Veyahut Far Cry, vietnam Gibi OyunLari Oynatirmi? Ha Birde Eger Oynatirsa internetten onLimemi Oynatirmi? OrijinaL Oyun Fiyati Ne Kadardir geneLde En PahaLi ? Ben OrjinaL aLiyorum Cafeye.. biLgi;Lerin icin simdiden tsk..