View Single Post
Eski 23-05-04, 02:47
merakli merakli çevrimdışı
Varsayılan Cvp: ProbLem : Nete bağlandığımda, 20 tane lsass.exe dos penceresi, veya run.dll siliniyor

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen DisappeaR
SeLAmLar..

Internete bağlandığımda ardı ardına 2o civarında lsass.exe
penceresi açılıp kapanıyor sürekli.. Ip'm gözüküyor ve 445 no.lu port açılıyor
gibi birşeyler yazıyo üstünde..
Eğer onunla ilişiklendirildiğini düşündüğm bir exeyi 'stack.exe'yi silersem
diğer restartımda da bu sefer services.exe bulunamıyor ve hiç bir uygulama çalışmıyor. Bi ayrı yönden bazen de rundll gidiyor..
3günde 5format ve doğal olarak 5xp kurdum..
Sp1li makinem ayrıca kaspersky,norton,spybot la arama da yaptım çok kez.
kaspersky bridge.dllde bi problem buluyo fakat silemiyo, norton bi dialer bulup siliyo sonra services çalışmıyo, spybot da aynısı..

Herneyse kafanız karışmadıysa bi yardım edin..

Sasser Solucanından ve Diğer Saldırılardan Kendinizi Koruma
Bilgisayarınızda aşağıdaki işletim sistemlerinden biri çalışıyorsa, uygun güncelleştirmeyi yükleyerek bilgisayarınızın Sasser solucanından ve çeşitlerinden korunmasını sağlayabilirsiniz:

Windows 2000 Service Pack 2 veya sonraki sürümü için, "Windows 2000 için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB835732)"
Windows XP için, "Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB835732)"
Güncelleştirmeleri tara'yı tıklattığınızda, Windows Update bu güncelleştirmeye gereksiniminiz olup olmadığını belirler ve gerekliyse güncelleştirme Kritik Güncelleştirmeler ve Hizmet Paketleri sayfasında görünür.

Bilgisayarınızı Sasser solucanından nasıl koruyacağınızı veya, bilgisayarınıza bulaşmış olduğunu düşünüyorsanız, nasıl sileceğinizi öğrenmek için Diğer bilgiler bağlantısını tıklatın. Yeni kritik güncelleştirmeler ve güvenlik güncelleştirmeleri için düzenli olarak Windows Update'i denetlemenizi öneririz.

Diğer bilgiler...

ARKADAŞIM O VİRÜS... GÜVENLİK YAMASI YUKARIDA...
BAŞLAT ÇALIŞTIRDAN WİNDOWS UPDATE İ BAŞLAT YA DA BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN ÇEK SİSTEMİNE EKLE...
  Alıntı Yaparak CevaplaAlıntı Yaparak Cevapla