Son Dakika Haberlerini Takip Edebileceğiniz FrmTR Haber Yayında. * FrmTR Sohbet Kontrol Panelinizde.
Forum TR
Go Back   Forum TR > >
FrmTR'ye Reklam Vermek İçin: [email protected]
Cevapla
 
Konu Araçları
Eski 14-01-10, 21:22   #1
muse82

Varsayılan yeni zelanda göçmenlik


Merhaba
Yeni zelandaya göçmen olarak giden yada bu konuda bilgisi olan birileri var mı? sorularımı cevaplarsanız çok sevinicem
Ben 28 yaşında ve kocaeli üni ingiliz dili ve edebiyatı mezunu bir bayanım.. 2 yıl büyük bir şirkette çağrı merkezinde çalıştıktan sonra yaklaşık 1 yıldır da aynı şirkette ihracat bölümünde çalışıyorum. ingilizce seviyem iyi düzeyde. yeni zellanda da sürekli yaşamak ve çalışmak istiyorum. Bu şartlarda kabul edilme şansım nedir. Ayrıca eşim de 25 yaşında ve üniversite fizik bölümünde son sınıfta okuyor. eşimde çağrı merkezinde yaklaşık 3 yıl çalıştı. Şuanda e-ticaret yapıyor. ancak askerlğini yapmadı, okul nedeniyle de en az 3 yıllık tecili var.ingilizcesi orta düzeyde. ikimizden birinin kabul edilme olasılığı nedir ve eğer birimiz kabul edilirsek diğerimizin şartları uygun olmasa bile oturum izni veriliyor mu? Oturum verirken ne kadar teminat gösterilmesi isteniyor? Ve mesleklerimize uygun iş bulma olasılığımız nedir?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Şimdiden çok teşekkürler.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-01-10, 00:12   #2
jaketneo

Varsayılan C: yeni zelanda göçmenlik


aslında bu sorunuza en dogru cevabı yeni zellanda elçiliği verebilir.gerisi ticari amaçlı sizi kandırabilirler.Fakat bana kalsa mutlaka alırdım. yani biriniz fizik biriniz edebiyatçı
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-01-10, 12:03   #3
muse82

Varsayılan yeni zelanda göçmenlik


Hiç mi bilgisi olan kimse yok Cevap verirseniz çok sevinicem.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-10, 04:24   #4
Pinky300

Varsayılan C: yeni zelanda göçmenlik


Oncelikle ingilizce IELTS' den en az 6,5 - 7 almaniz gerekiyor
zaten bunu alabilecek kapasiteniz varsa (-ki ingiliz dili mezunu olmaniza ragmen immigration nz sitesini kontrol etmemis ve kafanizda net sorular olusturmadan siradan soru soranlar gibi geneli soru sormaniz gercekten cok ilginc)
ve boyle sorulara yanit alamiyor olmaniz gayet dogal diyorum.
Lutfen alinmaca, kirilmaca yok.

immigration nz sitesinden gocmenlikle ilgili bilgileri okuyabilir.....
-Bu arada meslek listesinde egitim bolumunuz isteniyor mu? (pek sanmiyorum ama net degilim bu konuda)
-mesleginizin adi ne olarak geciyor ve aranan meslek olarak sayiliyor mu?
-Egitim sonrasi mesleginizi kac sene yaptiginizi da kontrol ediniz, saniyorum ki en az 3 sene diye bir limiti vardi.
Tum bunlara IETLS sinav scorunuz, yasiniz ve baska dil bilme gibi ozellikleriniz eklenince ortalama bir taban puan cikiyor.
Sitede en son belirtilen puanlama listesine gore uygun olup olmadigini gorebilir siniz.
Good luck
  Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smiley Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı



5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Şikayet Mailimiz. İçerik, Yer Sağlayıcı Bilgilerimiz. Reklam Mailimiz. Gizlilik Politikası


Reklamı Kapat

Reklamı Kapat